Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem írni pár társ keresős alkalmazást?
Figyelt kérdés
Windows Phone-om van és fiú vagyok. Kérlek írjátok nekem egy párat. Nem muszáj társkeresőnek lennie elég ha idegenekkel tudok beszélgetni! :) A többi az adja magát.2016. márc. 28. 21:26
1/13 anonim válasza:
Buli, lányok megszólítása, kávézó stb. Ilyen virtuális kulákat nem ismerek.
2/13 A kérdező kommentje:
Ennek ellenére még is itt próbálsz segíteni másoknak? :) Ha ezt az oldalt ismered akkor a többi szemetet is ismerned kellene.
2016. márc. 28. 21:28
3/13 anonim válasza:
Huuuuu.. Itt gykn sok az elveszett kósza lelek 😊 hany eves vagy?? Tok neked ajánlani vkit 😵 csak dobj privit 😁
17F
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de egy olyan alkalmazásnak jobban örülnék amit fent írtam!
2016. márc. 28. 21:34
5/13 anonim válasza:
Anotalk,random dobál fel embereket!
6/13 A kérdező kommentje:
# 5
Nem találok ilyet az áruházban. 🙁
2016. márc. 28. 21:40
7/13 anonim válasza:
azért nem találsz, mert az androidra van ;)
viszont akkor írd a böngészőbe hogy m.anotalk.hu, az eredmény ugyanaz :)
8/13 anonim válasza:
Anotalk neten is fent van, beírod, hogy anotalk.hu és kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!