Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy hogy Esztergom és környékén ritkák a "normális" lányok? Ez alatt azt értem hogy olyan lányok akik nem party k*rvák.
Nem ritkák... NINCSENEK :D Én még nem találkoztam itt olyan lánnyal, aki normálisan állna a fiúkhoz. Két fajta van: 1. Mindent mindenkivel 2.Semmit senkivel.....
Amúgy biztos vannak, csak gondolom az ilyen lányoknak általában van már barátjuk.
Nade mindegy, én már elfogadtam a sorsom :D
(Jobb és bal kezem még nem vert át, nem használt ki, stb. :D........)
Második vagyok.
Én éreztem úgy egyszer, hogy találtam egy normális lányt, aki más, aztán mégis egy k'rva volt :D
De lehet te kifogtad a környéken élő egyetlen normális lányt :D
Az előzőnek: Esztergomban van a Franka, tehát fiúkból nincs hiány, és hidd el: a Frankába elég sok normális srác jár. Nem kell félni, az iskolának a fele se vallásos, az csak a látszat.
Lányok Esztergomban... én azt tapasztaltam, hogy vagy senki nem elég jó, vagy mindenki jó de ha lehet akkor egyszerre tíz, vagy szimplán sokan olyanok mintha aszexek lennének.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!