Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok úgy egy fiút magamnak, ha vallásos vagyok?
Attól félek (bár még csak 16 vagyok), hogy amiatt, hogy tartom magam a vallásomhoz és nem feküdnék le a barátommal, ha egyszer lesz, házasságig akkor esetleg elhagyna, vagy emiatt senki nem is jönne össze velem..
Mert tudom hogy a legtöbb embernek fontos egy kapcsolatban a szex
Remélem érthető mit próbálok leírni..
Szerintetek?
Szerintem fogsz találni magadnak fiút. Biztos hogy van egy olyan fiú, aki szívesen vár.
Mellesleg, ha elhagy azért, mert azt gondolod, hogy inkább vársz a házasságig, akkor csak azért volt veled, hogy megk*rjon.
És én úgy gondolom, hogy ez jó dolog. Manapság mindenki sietett mindent. Én is azon az állásponton vagyok, hogy tartogatom magam házasságig.
16/F
Számomra ez a tulajdonság részben becsülendő, részben pedig elítélendő. Becsülendő, mert ritka az ilyen lány manapság, aki vár a 'nagy Ő-re', viszont elítélendő, hogy nem önszántadból, hanem egy magadnál felsőbbrendűnek gondolt istenség parancsára teszed ezt. Meg kell találni az egyensúlyt a szexualitásban, mert az sem elfogadható, ami manapság megy, hogy minden nap/héten más fiúval feküdjön le valaki, de ennek ellenére nem a sötét középkorban élünk, hogy az egyház által mesélt badarságokat bevegyük... a szex egy csodálatos dolog, ha azzal csinálod, akit szeretsz, számomra 'csak úgy' elképzelhetetlen lenne, de megfosztani nem akarom magam tőle, így csak azzal fekszem le, akit szeretek, neked is ezt javaslom. :)
Viszont vigyázz a fiúkkal, sokan vannak közöttünk, akik Oscar-t érdemelnének a 'szent' alakításukért, amit csak azért tesznek - akár több heten/hónapon keresztül is - , hogy ágyba vigyenek egy lányt.
Egyébként nem kizárt, hogy találsz így is valakit természetesen... csak még kevesebb az esély rá, hogy szerelemben fogtok sokáig együtt élni, másképp pedig az én nézőpontjaim szerint értelme sincs a párkapcsolatnak. :)
16F
Sziasztok!
Szeretném a saját példánkkal alátámasztani ezt. Mind a ketten vallásosak vagyunk, és ha valaki szívből szolgálja Istent, akkor nem enged, ahogy fentebb is írták. Ezek nem csak írott szabályok, hanem a szívünkbe vannak, amihez a lelkiismeret tart. A házasság előtti szex ugyanis paráznaságnak számít, és Isten elítéli a paráznákat. (Héberek 13:4 " a házasság tiszteletre méltó legyen mindenkinél, és a házaságy beszennyezetlen, mert az Isten meg fogja ítélni a paráznákat és a házasságtörőket. ") Na most ha valaki vallásos, nyilván azért is mert szeretne Istennek tetsző életet élni, és nem fogja megtenni.
Tehát mi, 2013 telén ismerkedtünk meg, majd 2015 tavaszán eljegyzett, (hozzáteszem, az eljegyzésig még csak meg sem csókolt), és egy évre rá házasodtunk össze, 2016 tavaszán. (Semmi nem volt házasság előtt)
És igen, kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatban élünk, mert alkalmazzuk a bibliai alapelveket, mert ezek segítenek ebben.
Hidd el nekem kedves kérdező, hogy ha olyat keresel mint te magad, akkor találni fogsz!
Én is az vagyok
Akinek ez kizáró ok nem érdemel semmit
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!