Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogom bánni?
Még életemben nem voltam bulizni de nem is szándékozom megtenni sokak szerint úgy is megfogom bánni.Szerintem nem lesz igazuk.Sokkal inkább vagyok a családommal mintsem részegek között legyek a kocsmában.Tudom,hogy fiatal vagyok de egyartalán nem vonz a buli.Van egy három évvel idősebb tesóm és őt se szokott bulizni.Kiszoktam mozdulni de koránsem bulizni.
17/L
Hamarosan huszonegy leszek, sosem voltam bulizni, és nem bánom, egyszerűen más a természetem. Nem vonz, hogy egy idegenekkel zsúfolt helyiségben rázzam magam olyan zenére, ami egyáltalán nem tetszik. Ez persze nem jelenti azt, hogy egész nap otthon ülök, találok magamnak más társas elfoglaltságot.
Suma sumárum, egyáltalán nem baj, ha egy tizenéves nem jár bulizni. A gond igazából ott szokott kezdődni, ha valaki egyáltalán nem érzi jól magát más emberek társaságában - és sok ember a társas programot csak buli formájában tudja elképzelni vagy rögtön erre asszociál, ezért gondolják azt, hogy a bulizás hanyagolása később visszaüt majd.
Én is ritkán járok, de mikor elmegyek, akkor általában jól érzem magam. És nem egy kocsmában ülök részegek között. Korombeli ismerősökkel, barátokkal szórakozom. (Meg néha ismeretlen keveredik elém, de az más) Én nem hinném, hogy meg fogom bánni, hogy csak kevés alkalommal járok el, így érzem jól magam. Ha van kedvem akkor megyek, ha nincs akkor nem, ilyen egyszerű.
Mikor kérdezik, hogy van-e kapcsolatom, akkor szoktam mondani (mikor éppen nincs kedvem erről beszélni vagy valami miatt nem válaszolnék), hogy "nem kell nekem olyan" és ekkor azt szokták válaszolni, hogy "megbánod még, hogy ilyen korban nem vagy elég aktív". És hogy a valóságot mondjam, muszáj egy picit jobban kifejtenem, hogy azért nem teljesen így van, hogy nem nyúlok ellenkező nemű emberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!