Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, milyen módon tudnék megismerkedni lányokkal?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok. sajnos roma származású vagyok, ezt bánom a legjobban, kár volt a világra jönnöm. Az emberek kinéznek maguk közül, a diszkrimináció nagyon érvényesül a helyzetemben. Egy mondhatni menőbb gimnáziumba járok, mert a képességeim jók. A ruházatommal annyi csak a gond hogy néha szakadtak kicsit, meg nem a legújabbak. De egyébként a tisztálkodásra figyelek ahogy tudok. Személyiségre kedves, rendes próbálok mindenkivel lenni, de mégsincs sikerem senkinél sem. Amint felfogják, hogy cigánnyal van dolguk, valami mondvacsinált indokkal lepattintanak. A bőröm tény hogy nagyon barna de én nem vagyok olyan mint általában a romák. Én ki akarok onnan törni abból a közegből. És nagyon nagy szükségem lenne a szeretetre ennyi rossz után. De nincs olyan lány aki normálisan állna hozzám. Merre menjek, ahol talán szóbaállnak velem? Köszönöm. Akinek van kedve annak üzenetben megírhatom a teljes történetet, hogy miért alakultak így a dolgok.
2016. márc. 17. 21:48
1/7 anonim válasza:
én el nem tudom mondani mennyire utálom a cigányokat...vagy romákat ahogy neked nem sértő...de szimpinek tűnsz szóval elmondom mi a baj...te hiaba vagy normális és téged hiába szeretnek a családodat mind a 30 főt nem fogják...keress roma lányokat ha már roma agy te is neki nem lesz ez probléma 17/F
2016. márc. 17. 21:58
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos mindenhonnan ezeket kapom. Tény hogy 9-en vagyunk testvérek, de szerencsére a körülményekhez képest megvagyunk, hiányt nem szenvedünk semmiben. Én cigány lányoknál soha az életben nem kezdek, ezt megfogadtam magamban, nem szeretem a fajtámat, bármennyire is az vagyok én is. megutáltatták magukat velem.
2016. márc. 17. 22:03
3/7 anonim válasza:
Sok problémám volt nekem is csajozással
Ami nekem bevált:
Egyél egy nap 2-3 nyers/lágy tojást
Sportolj EGY órát (fuss,kondi akarmi)
Reggel, este zuhany olyan hideg amennyit elviselsz kb10percig
Az hogy kialudd magad az nagyon fontos es szedj vitaminokat.
Nekem teljesen megváltoztatta az életemet, mindenki máshogy áll hozzám és ha valakivel szóbaállok nem az van hogy lepattint.
Tobb figyelmet kapok mint adok mar ott tartunk pedig semmi mast nem teszek csak ennyit.Sosem én vagyok a leghangosabb és csak akkor beszélek ha van valami amit közölni akarok sose stresszelj ra csak dolj hatra es ha meg akarsz valamit szerezni azt mindenaron szerezd meg
Tudom bőrszín meg roma.........emberek ítélkeznek(nem indokolatlanul) ha megtanulod elfogadni magad es nem erdekel par nap alatt megvaltozik az eleted.Én nem a nagy hívő vagyok hogy energiákban vagy szellemekben higgyek de szerintem a te 'energiad' is rossz és meg kellene változtatni a fentiek segiteni fognak
Joejt
2016. márc. 17. 22:25
4/7 donmogyoróscsirke válasza:
1# te már roppant kulturáltan kezdted ... Kedves kérdező, bár nekem is rossz tapasztalataim vannak, nem általánosítok, pont az ilyen kiemelkedő emberek miatt mint amilyen te vagy! Kitartás, és ne foglalkozz a gyűlölködőkkel! Igen is merd megmutatni hogy te más vagy a "tömeghez" képest. A sport és egyebek tényleg jók, magadat is fejleszted, és ezeken keresztül is felfigyelhetnek a képességeidre, hozzáállásodra! Sok sikert!
2016. márc. 17. 22:45
5/7 anonim válasza:
Alapból ilyenek a mai lányok.. nem kell ahhoz cigánynak lenned. Nehéz találni normálisat.
2016. márc. 18. 01:59
6/7 anonim válasza:
Azért a szakadt ruhákkal kezdj valamit.. Én ugyan magyar vagyok de szörnyen szegény körülmények között élünk (mondjuk csak egy öcsém van, nekünk talán ennyivel könnyebb) szóval egyáltalán nincs sok ruhám, nem is a legújabbak, de arra mindig figyelek, hogy szakadt meg koszos ne legyen. Turkálókban elég jó cuccokat ki lehet fogni olcsón. Most ezeket nem azért mondom, hogy kiszúrjak veled, de ha egy szakadt cigány jönne hozzám, hogy menjek vele mittudomén sétálni, hát tuti elfutnék rendőrért :D Egyrészt a rossz tapasztalatok, másrészt a külső tényleg nem minden, de első látásra így nem az jön le az embereknek hogy intelligens meg normális vagy, hiába látszik ez itt az írásodon. Ha gondolod írj privátba, érdekelne hogy miért alakultak így a dolgaid. 16/L
2016. márc. 18. 10:19
7/7 anonim válasza:
Nekem sok roma srác bejön...Szerintem adj magadra, nem csak azt kell elérni hogy ne legyél büdös vagy szakadt... hanem azt is hogy illatozz(és én most nem a túlzott parfümhasználatra gondoltam) és járj edzeni, legyen szép, férfias, vonzó testalkatod.. Engem soha nem érdekelt az illető bőrszíne vagy származása.. még a családja sem... Ha valóban jó képességekkel rendelkezel akkor beszélj velük és mutasd meg hogy mennyire más is tudsz lenni.. Engem például simán lenyűgöznél ha bevágnál egy két érdekes történelmi vagy irodalmi dolgot...nemtudom... legyél vicces.. a humorunk tükrözi az inteligenciaszintünk egy részben
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!