Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Legtöbb lánynál így van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legtöbb lánynál így van?

Figyelt kérdés
Van egy lány annak van egy pasija akivel valamilyen oknál fogva szakítanak.Eltelik sok idő a fiúnak új barátnője lesz az exe ezt megtudja és véleményezi a csajt?Vagyis megnézi,hogy miben rosszabb illetve miben jobb a csaj mint ő.Legtöbb lány ezt csinálja?Pl azt mondja,hogy a csaj nem szebb mint ő maga vagy éppen fordítva?
2016. márc. 16. 13:56
 1/4 Stark2000 ***** válasza:
Ugyan srácból vagyok, de elképzelhetőnek tartom. Amúgy meg ha rosszabb külsőleg mint ő, ha nem, belsőleg értelmesebb akkor teljesen mindegy. Mondjuk én az unokatesómtól (aki lány) hallottam olyat, hogy a volt pasija csaját leszólta, az az szó szerint előttem le "rbancozta" , miközben teljesen korrektül öltözött a csaj és a személyisége sem volt vészes a mai fiatalokéhoz képest.
2016. márc. 16. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a pasiknal is van
2016. márc. 16. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja. Ez szinte mindenkinél így van (a féltékenység senkit nem kerül el), de azért tisztelet a kivételnek.

Persze ez nálunk fiúknál is előfordul (bár nem olyan erősen).

Előre kérném a többi válaszolót, hogy vegyék figyelembe:

- ez nem tény, hanem vélemény

- tapasztalataim igazolják

Szóval ha nem muszáj ne kössetek bele. Köszi.

2016. márc. 16. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ezért le fognak pontozni, de én kíváncsi vagyok az exem új barátnőjére. Igen, előfordul, hogy összehasonlítom magam vele. Ha rendes lánynak tűnik, egy szót sem szólok (nem mintha amúgy lehetne beleszólásom), ha pedig nem szimpatikus, megvan róla a véleményem.

17/L

2016. márc. 16. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!