Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kötnek még mindig hozzá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kötnek még mindig hozzá?

Figyelt kérdés
Volt egy barátom egy évig és két hónapig.Már lassan három éve,hogy történt de engem még róla kérdeznek mintha még mindig együtt lennék vele.Alapvetően semmi közük,hozzá mivel még csak nem is azok kérdeznek róla akikkel baráti viszonyban vagyok.Őt bezzeg sose kérdezik rólam nem tudom mi okból kifolyólag.Nekem már volt szerelmem utána neki pedig most is van párkapcsolata.Miért nem tudják elfogadni,hogy semmi közünk már egymáshoz és hagyják abba?Már elmondtam nem egyszer,hogy semmit nem jelent nekem már de még mindig nem hagynak békén vele.
2016. márc. 16. 13:21
 1/1 Stark2000 ***** válasza:
Nekem körülbelül fél éve volt ugyan ilyen. Bár mint kiderült, ők azért kérdezgettek még róla, mert utalni akartak arra, hogy ő visszavár.. Bátyámnak volt még hasonló, de ő neki a kapcsolata 6 évig tartott, szerintem nála csak a megszokottság miatt kérdezgették, hisz 6 év az azért eléggé sok idő. Amúgy meg szimplán meglehetne kérdezni, miért tőled érdeklődnek felőle..
2016. márc. 16. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!