Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Farmerkabát farmernadrággal már nem tetszik a lányoknak?
Vékonyabb fiú vagyok.
Világos farmerdzsekit hordok kicsit sötétebb farmernadrággal es fekete cipővel.
Nem azt a fajtát ami direkt ki van szakítva.
A lányoknak már nem tetszik ez?
Mert nekem nagyon tetszik ez a ruha, de az egyik osztálytársam megjegyezte hogy úgy nézek ki mint egy kovboj és hogy hol hagytam a lovamat?.... Kösz:D
Vagy csak a mostani divat szerint öltözött fiúkjönnek be nekik?
(fekete bőrdzseki, fekete/világos farmer, pulcsi, szines dolgok)
Vagy ez nem is elegáns összeállítás?
Nem szeretem az öltönyöket.. :D
17/f
Én kifejezetten rühellem egyrészt a divatot, másrészt a mostani divatot... Undorító :D Másrészt pedig szerintem teljesen mindegy mit veszel fel... Az a lényeg hogy jól álljon és te jól érezd bennem magad. Mindig lesz olyan akinek tetszel benne és akinek nem, nincs egyfajta séma. :D Én jobban szeretem a világos farmerkabátot fekete farmerral kombinálni, meg nagy, bő pulcsival, vans cipővel vagy bakkanccsal, nálunk metálkörökben ez általában működik, és állati jól néz ki srácokon. :D ( szörnyet tudok halni amikor valaki ezt csak divatból hordja )
Nem tudom hogy az elegancia hogy jött ide, meg az öltönyök, de szerintem ne parázz ennyit. :D
19/L
előző vagyok... "jól érezd bennem magad..."
eeeeehkkkhhhhm * jól érezd benne magad.
Véletlen volt. Eskü. Nem szekszuális felhívás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!