Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy buliban milyen közeledés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy buliban milyen közeledés a legjobb szerintetek?

Figyelt kérdés
Lányok válaszára lennék kiváncsi, főleg olyanokéra, akik nem csak azért mennek, hogy a barátnőikkel érezzék jól magukat, hanem az ismerkedést se zárják ki. Mi az ami még nem gáz egy fiú részéről? Tétetezzük fel ilyen helyzetet :nem vagyok csökrészeg, aránylag jól nézek ki, de azért kicsit stresszes vagyok, ha lányhoz kell közelednem, aki tetszik. Mi a véleményetek, nagyon kizáró ok ha látjátok rajtam hogy parázok? MIvel kéne inditanom, milyen az a viselkedés ami nálatok szimpatikus? Bocs a sok kérdésért, csak próbáltam körülirni a szituáciot.
2016. márc. 15. 18:08
 1/6 anonim válasza:

A legrosszabb,amikor táncol egy lány és mögé megy a fiú, érdekes mozdulatokat téve, próbál vele együtt táncolni és hozzásimul. Na ezt ne :D

Szerintem, ha kiszúrtál egy lányt, akkor menj oda, mutatkozz be, és kezdeményezz beszélgetést, de ne nyomulj semmiképpen.Ne legyél nagyképű, túl részeg, de azért ne látszódjon rajtad, hogy gátlásaid vannak

2016. márc. 15. 18:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó tudni az elsőt, köszi :D Az hogy látszik e a gátlás, nem én befolyásolom sajna:/
2016. márc. 15. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy pohr pia, raksz bele egy kis ginát és akárkit feltudsz szedni. Szó szerint.
2016. márc. 15. 18:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Pohár*
2016. márc. 15. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:
#3 baaazd xddd ezzel nem illik viccelődni :DD
2016. márc. 15. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vicc volt. Én csak ezért járok bulizni, hátha begináznak.
2016. márc. 15. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!