Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy buliban milyen közeledés a legjobb szerintetek?
Figyelt kérdés
Lányok válaszára lennék kiváncsi, főleg olyanokéra, akik nem csak azért mennek, hogy a barátnőikkel érezzék jól magukat, hanem az ismerkedést se zárják ki. Mi az ami még nem gáz egy fiú részéről? Tétetezzük fel ilyen helyzetet :nem vagyok csökrészeg, aránylag jól nézek ki, de azért kicsit stresszes vagyok, ha lányhoz kell közelednem, aki tetszik. Mi a véleményetek, nagyon kizáró ok ha látjátok rajtam hogy parázok? MIvel kéne inditanom, milyen az a viselkedés ami nálatok szimpatikus? Bocs a sok kérdésért, csak próbáltam körülirni a szituáciot.2016. márc. 15. 18:08
1/6 anonim válasza:
A legrosszabb,amikor táncol egy lány és mögé megy a fiú, érdekes mozdulatokat téve, próbál vele együtt táncolni és hozzásimul. Na ezt ne :D
Szerintem, ha kiszúrtál egy lányt, akkor menj oda, mutatkozz be, és kezdeményezz beszélgetést, de ne nyomulj semmiképpen.Ne legyél nagyképű, túl részeg, de azért ne látszódjon rajtad, hogy gátlásaid vannak
2/6 A kérdező kommentje:
Jó tudni az elsőt, köszi :D Az hogy látszik e a gátlás, nem én befolyásolom sajna:/
2016. márc. 15. 18:24
3/6 anonim válasza:
Egy pohr pia, raksz bele egy kis ginát és akárkit feltudsz szedni. Szó szerint.
5/6 anonim válasza:
#3 baaazd xddd ezzel nem illik viccelődni :DD
6/6 anonim válasza:
Nem vicc volt. Én csak ezért járok bulizni, hátha begináznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!