Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a legjobb módja a társkeresésnek? (24F)
Szakítottunk a barátnőmmel és új társat szeretnék találni.
A facebookos ismerősökön kívül főleg új embereket szeretnék megismerni.
Gondoltam arra is, hogy írok egy blogos bemutatkozást magamról és a jövőbeli terveimről és ha valakit érdekel, megtalál. A másik amire gondoltam, hogy nyáron szórakozóhelyeken, vagy az utcán (pl a balatonon) ismerkedek. Vannak más, esetleg jobb ötletek?
Fizessek az internetes társkeresésért? Vagy pl ott van a badoo, de ha nem fizetek érte szinte senki sem látja az adatlapomat hiába vagyok népszerű.
De hol? Vonaton? Utcán? Vagy mi? Odamész egy idegen lányhoz jó eséllyel megijed tőled.
Nyáron lazábbak az emberek főleg pl a balatonon, stb. Ott azért más.
A másik a kockulós verzió, hogy az interneten irogattok egymásnak majd randira hívod, amire még gondoltam, hogy valamivel megpróbálok népszerű lenni, yt celeb, vagy valami blogolással, és akkor a rajongóimat nagyon meg sem kell nyerni. Ők választanak, én meg közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!