Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ronthatom el?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok,kicsit őrült humorral,arányaiban nézve művészlélek,szóval sok ember tart furának,de néha napján randizgatok és úgy tűnik,hogy jól érzik magukat velem az emberek,mosolyognak,mondják,hogy még mindenképp találkozunk,bár lehetséges,hogy friendzoneolnak és az a találkozókat is csak baráti hang outnak tekintik,bár a legutóbbi srác,akivel voltam és először találkoztunk rámadta a kabátot,moziztunk,utána elmentünk sörözni,a buszhoz menet még megkérdezte,hogy meghívhat-e pizzázni,mondtam,hogy muszáj mennem,viszont amint felszálltam a buszra írt,beszéltünk 1 órát és egyszer csak nem reagált semmit,azóta egyszer megkérdeztem,hogy hogy van,de nagyon szűkszavú volt,ez volt 1,5 hete,szerintem felőle se hallok többet. Szerintetek mi lehet az oka?
2016. márc. 15. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Te sehol nem rontotad el, a csávó volt szemét
2016. márc. 15. 13:46
 2/6 A harmadik szem ***** válasza:
Sehol nem ejtettél hibát a leírtak szerint. Elképzelhető, hogy van valami a viselkedédben, reakcióidban, ami eltaszítjaaz embereket, de ennyiből ez nem derült ki.
2016. márc. 15. 13:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,az az igazság,hogy elég visszahúzódó vagyok,az első találkozón nem tudok nyíltan beszélni személyesebb dolgokról,inkább csak poénkodok meg utazásokról,bulikról mesélek,voltak pillanatok,amikor közelebb jött,akkor én viszont egyet hátraléptek meg ilyenek..
2016. márc. 15. 14:02
 4/6 A harmadik szem ***** válasza:
100%

Bizony a túlzott visszahúzódás lehet egy ok, hiszen nem kap visszajelzést a másik, hogy lehet-e haladni előre. Illetve ha szinte csak poénkodsz, úgy fogja érezni, hogy nincsen semmilyen személyiséged, önállóságod.

De nem hinném, hogy ez annyira szélsőséges lenne, inkább csak még nem találtál megfelelő partnert, aki előtt meg tudnál nyílni.

Fiatal vagy még, ne aggódj ilyenek miatt, csak légy önmagad.

2016. márc. 15. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem veled semmi probléma nincs. Abszolút :) Mondjuk érdekes, hogy egy lány randin sörözni megy.
2016. márc. 15. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem is ismeritek hogy tudjátok véleményezni a viselkedését?
2016. márc. 20. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!