Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem akar manapság senki normális tartós kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 10:14
21/23 anonim válasza:
Hát, én szeretnék ilyen kapcsolatot. Legyen szó barátról, vagy barátnőről, én tipikusan az az ember vagyok, aki kevés emberrel van el, de azokkal jól elvan. Igen, ma ennek pont az ellentéte a "menő",majdnem mindegyik ismerősömnek 100+ ismerőse van (nekem 31. vagy 32? xD). Nem tudom, hogy ez miért jó, de biztos, hogy ennek is van varázsa.
22/23 anonim válasza:
Az a helyzet hogy itt vagyok 21évesen próbálkoztam egész nyáron eddig de mind csak egy estés kavargatás volt és nem rajtam múlott . Nem volt rossz de nem okoznak maradandó boldogságot . Senki nem akar foglaltak a komolyabb gondolkodású csajok ez a helyzet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!