Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt h senki sem szeret es hogy nem kellek senkinek? Tobbi lent.
15 éves vagyok. És lany.
Egyre jobban azt érzem h egyedül vagyok. Sokszor mar magam alatt vagyok.
Egy társra van szugségem. Lehet hohy korai és ezért le fogtok cseszi mert meg a tanulással kellene foglalkoznom meg stb.
De hogy tudjak tanulni ha lelkileg ossze vagyok omolva? Azert nem hanyagolom a tanulást de azert szugsegem van egy kapcsolatra. Nem a szexre értem. En nem az a tipus vagyok aki egybol arra megy.
Nem a mai lányok után megyek. Sőt..probalom kerulni oket. Undoríto amit muvelnek.
Szerintetek mit tegyek? Senkinek sem kellek.:(
Elhiszem h kulsore vannak gondok de mar probalok magamon segíteni. De senkinek sem tetszik a belsom se a kulsom.
Egy teher vagyok itt a foldon. Csak egy semmit se érő személy.
Nőnek sem nevezem magam.
Meg embernek sem.
Rontom itt a levegot ebbe a világba. Még haverjaim sincsenek akivel tudnák lelkizni vagy valami. Senki sem hallgat meg. Tok egyedul erzem magam.
Lenyegtelen személy vagyok. Egy senki vagyok:(
Utalnak az emberek. Sokszor mar ki se merek menni az utcara. Bezarkozott lettem. Magam alatt vagyok. Nem latok kiutat. Egy idiotanak erzem magam. Sosem fogom megtudni h milyen boldognak lenni es h szeretnek sose fogok ilyet erezni.
Senki sem segit. Egy beteg depresziosnak erzem magam. Mindenhol szerelmesek.. en meg.....ajjjh. sose fogjak megadni azt a szeretete azt a boldogsagot amire vágyom.:/
Nem gondol ram senki.
Mar csak a halalt várom.
Utanna mar nem szenvednek.
Mar nem bírom...
Egy senki lettem......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!