Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy probléma, hogy ha értékelnem kelle azt 10-es skálán, hogy mennyire vagyok romantikus akkor 0-ra értékelem? 20F
Öööm... Igen. Eléggé nagy probléma.
Próbálj javítani ezen.
Szerintem a romantikus csinál gyertyafényes vacsorát, meglepi a párját mindig valamilyen kedves apróságokkal, nagyon szépen tud bókolni, változatosan, nem mindig csak annyi, hogy gyönyörű vagy meg jól áll ez meg az.
Olyan programokat talál ki amelyeken mindig egyre közelebb kerülnek egymáshoz.
Attól, hogy nem csinálsz gyertyafényes vacsorát vagy nem leped meg mindig egy óriási csokorral, még nem biztos, hogy nem vagy romantikus.
Én például nagyon örülök az ilyesminek, de nem bánom, hogy csak a szülinapomon kaptam ezeket meg :)
Meg én személy szerint néha attól is el tudok olvadni, ha hátulról átölel, és úgy hozzámbújik. :)
17/L
En is ilyen vagyok, van baratnom. Kb en is 0 es 1 korul ertekelnem magam.
Biztos orulne ha valtoznek, de rosszul lennek ha ilyeneket kene csinalnom.. :d
Én csak megvalósítani nem tudnék ilyeneket.
Nem tudom magamról elképzelni, hogy ilyeneket csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!