Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gandalf25 kérdése:
Szerintetek lehet következménye, ha összejövök egy 17 éves lánnyal? 25/F
Figyelt kérdés
2016. márc. 11. 22:39
3/5 anonim válasza:
dehogy!
az apukám tesója 34 éves és össze jött egy 25 éves lánnyal :)
De sajna azóta már szakítottak :(
nyugi nem a korkülömbség miatt hanem mert túl messze laknak egymástól és alig tudnak talizni meg ilyenek miatt...
13/L
4/5 anonim válasza:
Ja még a végén jól fogjátok magatokat érezni :D
Amúgy azon kívül, hogy a féltékeny tinédzser kamaszgyerekek (mint én) elkapnak es ivarzalanitanak, hogy ne szedj fel valaki olyant, akiknel lehetne esélyünk szerintem semmi...
A szülőkkel jóban kéne majd lenned... csak jotanacs ;)
5/5 anonim válasza:
Én tavaly 16 évesen a 23 éves barátommal voltam együtt fél évig, a következménye az volt, hogy egyikünk sem maradt szingli.😊
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!