Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok leírás alapján milyen?
Belső kimaradt. :D Ragaszkodó vagyok, elég pozitív személyiség, kicsit visszahúzódó. Barátaimért tűzbe megyek akár. Nem igazán vagyok az a buliba járós max ha van kivel elmenni. Inkább elmegyek kirándulni, mert a természetet nagyon szeretem. Legfőbb hobbim, a motorozás, és a pálya motorozás!
17/F
szerintem onbizalomhianyos vagy, kulonben nem tetted volna fel a kerdest, s ezt alapbol megerzik masok rajtad
nekem a szoke fiuk nem jonnek be, de a kulso semmit nem jelent, az a lenyeg, hogy kommunikal, gondolkodik, mit tesz meg a masikert
Szerintem átlagos.Az a lényeg,ami belül van,és sajnos ebből,amit leírtál nem nagyon lehet mire következtetni,mert ennyiből nem fogunk megismerni egy embert.Viszont jó fej lehetsz :)
Az önbizalomhiány viszont nem éppen a legjobb.Próbálj meg ezen változtatni,hogy azokat a dolgokat nézd magadban,magadon,amik pozitívak és amiket szeretsz magadban.A negatív véleményeket zárd ki,a pozitív tulajdonságaidra koncentrálj,és meglátod már javulni fogsz és magabiztosabb leszel. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!