Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy félénk lánynak is lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy félénk lánynak is lehet barátja?

Figyelt kérdés
Kedves, szerény, félénk, tud nevetni (főleg a barátnőivel) ha egy fiú kedves vele akkor ő is viszont, nem kezdeményez, nem mer a fiúkhoz szólni.

2016. márc. 2. 20:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen lány jó lenne nekem,szerintem sokkal jobban el lehet lenni egy ilyen típussal mint aki nagyszájú,bulizós 16/F
2016. márc. 2. 20:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

én is ilyen vagyok meg ahogy láttam sokan mások szóval nem vagy egyedül ezzel :)

én is félek hogy ezért nem kellek senkinek mert a mai világban az olyan pörgős bulizós lányokat helyezik előnybe legalábbis én így látom:(

2016. márc. 2. 20:36
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Márcsak azért is jobbak ha egy kicsit félénkebbek, mert nem azok a szokásos tini r,,bik
2016. márc. 2. 20:41
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
Igen, de ugye, nem csak a vagány, társaság közepe fiúk jöhetnek nálad szóba?
2016. márc. 2. 20:48
 15/20 anonim ***** válasza:
32%

Jezus Gyere le hozzánk... Csak tudnam hogy a korombeliek honnan szednek wnnyi sza*sagot...

Miert ne lehetne barátod? Mindenkinek lehet... Mindenki ismerkedhet. Tudni kell lebontanod a gatlasaidat...

Amugy imadam a felenk lányokat foleg amikor kitudom hozni belőlük hozni a valódi szemelyisegiket 😃 cukik meg minden...

16f

Egy tipp ismerkedj személyesen utcan... Eloszor nehez lesz leszolitani valakit de utana egyre konnyebb lesz.

2016. márc. 2. 20:49
 16/20 anonim ***** válasza:
45%

Hát bocsi de nekem nem jönnek be. Volt már dolgom félénkekkel, amikor kezdeményeztem, mindig 2 szavas válaszokat adtak, nem lehet velük rendesen beszélgetni, vissza se kérdeznek, olyan mint ha kukához beszélnék... persze ha nagyon nagyon szép vagy akkor valaki fogja venni magán a türelmességet, és udvarolgat neked, csak akkor viszonozzad! Különben otthagy ha nem viszonzod. Gondolkozz a fiúk eszével is,, ha sokáig nem viszonoz valaki akkor nem is tetszek neki"

Én inkább lennék normálissal nem félénkel

2016. márc. 2. 20:50
 17/20 anonim ***** válasza:
45%
Azert egy csajnak konnyebb leszolitanu egy sracot mint egy sracnak egy csajt mert egy srac az orul hogy nem neki kell kezdeni szerintem
2016. márc. 2. 20:54
 18/20 A kérdező kommentje:

Én csak addig vagyok félénk amíg meg nem szólítanak :)

Megtudok nyílni ha kell.;) csak emiatt, meg se akarnak ismerni :(

2016. márc. 2. 20:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát ennyire félénk vagy?
2016. márc. 2. 21:02
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. márc. 2. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!