Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk lánynak is lehet barátja?
én is ilyen vagyok meg ahogy láttam sokan mások szóval nem vagy egyedül ezzel :)
én is félek hogy ezért nem kellek senkinek mert a mai világban az olyan pörgős bulizós lányokat helyezik előnybe legalábbis én így látom:(
Jezus Gyere le hozzánk... Csak tudnam hogy a korombeliek honnan szednek wnnyi sza*sagot...
Miert ne lehetne barátod? Mindenkinek lehet... Mindenki ismerkedhet. Tudni kell lebontanod a gatlasaidat...
Amugy imadam a felenk lányokat foleg amikor kitudom hozni belőlük hozni a valódi szemelyisegiket 😃 cukik meg minden...
16f
Egy tipp ismerkedj személyesen utcan... Eloszor nehez lesz leszolitani valakit de utana egyre konnyebb lesz.
Hát bocsi de nekem nem jönnek be. Volt már dolgom félénkekkel, amikor kezdeményeztem, mindig 2 szavas válaszokat adtak, nem lehet velük rendesen beszélgetni, vissza se kérdeznek, olyan mint ha kukához beszélnék... persze ha nagyon nagyon szép vagy akkor valaki fogja venni magán a türelmességet, és udvarolgat neked, csak akkor viszonozzad! Különben otthagy ha nem viszonzod. Gondolkozz a fiúk eszével is,, ha sokáig nem viszonoz valaki akkor nem is tetszek neki"
Én inkább lennék normálissal nem félénkel
Én csak addig vagyok félénk amíg meg nem szólítanak :)
Megtudok nyílni ha kell.;) csak emiatt, meg se akarnak ismerni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!