Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lánynak lehet esélye párt találni?
Nekem nem kellenek a bulizós fiúk, nem ítélem el őket, félre ne értsetek, de én nem ilyen vagyok, és nem tudnék egy olyan fiúval lenni. Azok a tipikus régi átlagos srácok tetszenek akik nem mennek el gyakran otthonról, a haverjaikkal meg a barátnőjükkel mennek el, ha így teszik.(nyilván valamilyen szinten számít a külső is, de nem az a legfontosabb) Akiknek nem a ribik kellenek, hanem egy normális barátnő aki szereti őket. Annyira rossz hogy a környezetemben nincsenek ilyen fiúk.
Rock zenét szeretem, a koromnál általában érettebbnek mondanak, de szeretek hülyéskedni is. Tudom hogy ilyen kérdésből sok van már, és hogy teljesen felesleges feltenni, de érdekel hogy nektek tetszene-e egy ilyen lány.:) Sok ember van a környéken akik már egyedül halnak meg úgy, hogy sose volt senkijük, emiatt még jobban ott a félelem, hogy az ilyen lányok nem találnak már párt maguknak. Köszi előre is a válaszokat.:)
15/l
(Nem, nem vagyok csúnya egyáltalán, elvileg valahol az átlag és a szép között mozgok.Kinek mi.)
Teljesen igaz amit küldtél. Sokat tudnék írni róla, de most csak röviden annyi, hogy köszi, hogy elküldted.:) Nem akartam mindenkit elítélőnek tűnni, mert nem ilyen vagyok, szóval ha ez jött le akkor ne haragudj.:D
Az olyan lányokat sosem fogom érteni akiket megemlítettem, de ugye az ő életük, ő döntésük.:)
Átlagos fiúból pedig sok van, mivel átlgosak :D
De manapsag a te korodban mindenki érertebbnek hiszi magát mindenkinél, ne tedd. Örülj hogy gyerek van még, előtted van az egész élet, èlvezd az életed és sose görcsölj rá egy kapcsolatra
A leírtjaid alapján szerintem pont magamra ismertem. Nem sűrűn szoktam buliba járni, vagy csak elmenni inni valahova, moziba stb.
Ha szeretnél ismerkedni, Írj nyugodtan! 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!