Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

Szerintem velem valami nagyon nincs rendben. Lehet hogy már sok kérdés van az oldalon ami hasonlóan kezdődik de én tényleg így érzem és nem tudom hogy egyedül vagyok-e vele és azt sem hogy hogyan tudnám ezt kezelni. Pszichológushoz nem akarok menni.

Szóval a lényeg:

Régota szeretnék már egy barátnőt de ezt a szándékomat egyszerűen szégyellem a szüleim előtt. Ugye mostmár kezditek érteni miért írtam a legelső mondatot? Szégyellek előttük mindent ezzel a témával kapcsolatban. Ha facen egy lánnyal komoyabb bsszélgetésbe merülök és a szüleim egyike pl pont odajön vagy megkérdezi mit csinálok akkor rögtön kilépek és valami mást mondok nem az igazat.

Szóval emiatt a probléma miatt nem is volt még egyáltalán barátnőm mert amint komolyabbra fordult volna (pl egy találkozásig) lemondtam őket.

Még talán 1 dolog: Amikor szüleimmel elmegyek valahova és pl pont összetalálkozunk a haverokkal/barátokkal és a szüleim előtt mesélik nekem hogy "ú hogy csajoztak...." meg hasonlók annyira szégyellem akkor is.

Szóval ez a problémám áll fent már elég régen és nem tudom hogy szabaduljak belőle.

(Helyesírást nézzétek el)

18/f

2016. febr. 27. 08:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van, azzal különbséggel, hogy egyáltalán nem beszélek róla a szüleimnek...

Szerintem a legjobb dolog amit tenni tudsz, hogy magabiztosabb leszel:) Valószínűleg, ha a szüleid megtudják, hogy a 18 éves fiuk barátnőt akar, nem az lesz az első gondolatuk, hogy "jaj, meg kell védeni a kicsikét"-mert ehhez már felnőttél:)

Remélem tudtam segíteni:/ (16/L)

2016. febr. 27. 08:46
 2/9 A kérdező kommentje:

Azt én sem írtam hogy beszélek nekik róla.

De te lány vagy és neked ez jobban elfogadott (szerintem ) mint nekem fiuként :/

Legalább nem vagyok egyedül ezzel :(

És neked sikerült már ezt leküzdened?

Még arra gondoltam régebben hogy idővel hátha "kinövöm" és éretlen vagyok de ez egyre jobban kezd megdölni bennem.

2016. febr. 27. 08:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Kitalálom...Vallásos szüleid vannak, akik előtt ilyen korban teljesen tabu téma bármi, ami lányokkal kapcsolatos. Igazam van?
2016. febr. 27. 09:19
 4/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok:)

Nem nem sikerült leküzdenek...és most jutottam el ahhoz, hogy a korombeli fiúk nem is szeretnének komoly kapcsolatot, úgyhogy érdemesebb várni...:/

És 3.-nak: Attól még, hogy vallásos, nem függ tőle semmi. Azért egy vallásos szülő is érezheti úgy, hogy 18 évesen simán lehetne barátnője...Ez tapasztalat:D

2016. febr. 27. 09:25
 5/9 anonim ***** válasza:
bocs:D *leküzdenem
2016. febr. 27. 09:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem vallásosak. Bennem van a hiba nem bennük. Ez biztos. Csak nem tudom hogy mit kezdjek ezzel a helyzettel. Tényleg az lenne a legjobb ha pszichológushoz mennék de ugye akkor biztos hogy kiderülne ez a szüleim előtt. Interneten meg gondolom nincs ilyen oldal hogy egy pszichológussal el lehetne chatelni.
2016. febr. 27. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szimplán le kéne szarnod, hogy mit gondolnak a szüleid és akkor nem lenne semmi miatt szégyenérzeted/bűntudatod. Nyilván ez nem tökéletes megoldás, mert vannak dolgok amik miatt azért nem árt, hogyha megvannak ezek az érzések, de legalább helyén tudnád kezelni a problémádat.
2016. febr. 27. 13:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Orulj neki h nem bszogatnakaszuleid mint engem h mikor lessz mar csajod mikor mutatod be meg ilyenek :( pedig en is akarnek de nem vallom be nekik...
2016. febr. 27. 16:11
 9/9 A kérdező kommentje:
:D igen , ennek tényleg örülök. 1-2 Szer mondták hogy olyan keveset beszélek a lányokról, meg hogy mostmár valami érdeklődést kéne mutatnom de ennyi.
2016. febr. 28. 00:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!