Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van ilyen problémám?
Szia!
ugyan ez a problémám volt nekem is, amíg nem volt az enyém küzdöttem érte meg minden azt hittem szeretem, majd utána meg már taszított az egész. Azt hittem velem van baj, ezért mindenkit elutasítottam, amíg nem találkoztam egy sráccal,akivel minden más. 9 hónapja ismerem de még csak 3 hónapja vagyunk együtt de már az első pillanattól fogva vonz magához,és minden más már :)
Szóval szerintem ha megtalálod az igazit, akkor miután "összejött a dolog" utána is minden oké lesz és szeretni fogod :) Nem veled van a baj, és nem hiszem hogy ezen lehet változtatni.
Már bocsi, de mire célzol a "megszerzéssel"? Mert szerintem attól mert megcsókol, vagy azt mondja, hogy veled van, az még nem megszerzés. Attól még nem a tied teljesen.
Akkor mondhatod, hogy "megszerezted" ha le is feküdtél vele. De ebben az esetben, ha így lenne, kb azt mondanám, hogy egy hülye k vagy, mert azok viselkednek így.
Szerintem inkább sose pasizz, mert nem tudod értékelni a srácokat, hogy erőfeszítéseket tesznek érted.
Igazán megszerezni valakit csak a szexel lehet. Szerintem. Most csókolózni bárkivel lehet, manapság már minden hülye csaj ezt csinálja és ezt élvezi. Ez még nem lesz megszerzés.
Feküdj le valamelyik legközelebbi pasiddal és akkor egy fokkal jobban lesz kötődésed a srác iránt, főleg ha jó az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!