Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem van ilyen problémám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van ilyen problémám?

Figyelt kérdés
16éves lány vagyok.Szeretnék kapcsolatot,de csak addig érdekel egy fiú amég "meg nem kapom".Nagyon próbálok ezen változtatni,de mindig az a vége,hogy már nem érdekel az adott fiú.Ezen hogy tudnék változtatni?

2016. febr. 21. 23:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Ne pasizz be, feleslegesen nem törd össze senki szivet foleg ha tudod magadrol hogy ilyen vagy
2016. febr. 21. 23:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
akkor meg sosem voltal szerelmes... érezni kell hogy mindent megtennel erte... ennek egy kezdetleges verzióját első látásra is könnyen erezhezed... én is csak olyan lányokkal tervezek akarmit is akinél ezt érzem mert tudom nincs hiába
2016. febr. 21. 23:21
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Jajj ugyan ez a bajom...szinte barmit megteszek hogy az enyem legyen de mikor mar az enyem par napig szeretem aztan meg mint ha undorodnek tole...iszonyatosan zavar...foloslegesen kuzdok es sirok at akar ejszakakat is...probalok ezen valtoztatni es varok az "igazira" aki megtanit szeretni de meg nem jott el:/ 15l
2016. febr. 21. 23:22
 4/12 anonim ***** válasza:
*nem is az hogy undorodok csak mar nem tudom szeretni (elozo voltam)
2016. febr. 21. 23:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A megoldás: Nem jössz össze vele az első adandó alkalommal, vársz vele pár hetet és utána ha még mindig ugyanazt érzed, akkor összejöhetsz vele. Nem azt mondom hogy játszadozz vele, de ez még mindig jobb neki is. 17/f
2016. febr. 21. 23:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem benned csak megszerzési vágy van.
2016. febr. 22. 15:39
 7/12 anonim válasza:

Szia!

ugyan ez a problémám volt nekem is, amíg nem volt az enyém küzdöttem érte meg minden azt hittem szeretem, majd utána meg már taszított az egész. Azt hittem velem van baj, ezért mindenkit elutasítottam, amíg nem találkoztam egy sráccal,akivel minden más. 9 hónapja ismerem de még csak 3 hónapja vagyunk együtt de már az első pillanattól fogva vonz magához,és minden más már :)

Szóval szerintem ha megtalálod az igazit, akkor miután "összejött a dolog" utána is minden oké lesz és szeretni fogod :) Nem veled van a baj, és nem hiszem hogy ezen lehet változtatni.

2016. febr. 22. 16:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Már bocsi, de mire célzol a "megszerzéssel"? Mert szerintem attól mert megcsókol, vagy azt mondja, hogy veled van, az még nem megszerzés. Attól még nem a tied teljesen.

Akkor mondhatod, hogy "megszerezted" ha le is feküdtél vele. De ebben az esetben, ha így lenne, kb azt mondanám, hogy egy hülye k vagy, mert azok viselkednek így.

Szerintem inkább sose pasizz, mert nem tudod értékelni a srácokat, hogy erőfeszítéseket tesznek érted.

2016. febr. 22. 21:57
 9/12 A kérdező kommentje:
A megszerzést nem véletlen írtam "megszerzésnek",de ha nagyon érdekel,még sosem feküdtem le senkivel.
2016. febr. 22. 23:01
 10/12 anonim ***** válasza:

Igazán megszerezni valakit csak a szexel lehet. Szerintem. Most csókolózni bárkivel lehet, manapság már minden hülye csaj ezt csinálja és ezt élvezi. Ez még nem lesz megszerzés.

Feküdj le valamelyik legközelebbi pasiddal és akkor egy fokkal jobban lesz kötődésed a srác iránt, főleg ha jó az ágyban.

2016. febr. 23. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!