Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy ilyen típusú fiú mennyire jönne be nektek (többi lent)?
Figyelt kérdés
Szóval,16 éves vagyok, 185 cm magas, 72 kg nehéz. Az öltözködésem átlagos, de inkább kicsit ünnepibb, mint sportos. Szőke hajú, kék szemű, zenét szeret hallgatni, főleg a retró zenék pl Illés, Omega, Fonográf és társaik. szeretek focizni, olvasni(Fekete István), és zenélni is. Mit gondoltok rólam?2016. febr. 18. 18:10
11/15 anonim válasza:
Csak az ismerőseim tudják, hidd el, ha olyan helyen nőttél volna fel, mint én, akkor nem lennének problémáid a rasszizmussal ;) Nem vagyok az a kőbunkó rasszista, aki beleköt, meg ordibál, hogy nézdmár ott egy cigány, de ha pl ott egy jól öltözött és látszólag jó modorú cigány srác és egy hajléktalan, akkor inkább az utóbbitól kérdezném meg merre van xy, mert hiába törtél ki egy rassz szokásaiból, attól azt még magaddal viszed életed végéig.
12/15 anonim válasza:
Nekem nem vagy az esetem,de szerintem ezek alapján teljesen rendben vagy.
14/15 A kérdező kommentje:
Nógrád m.
2016. febr. 21. 18:37
15/15 anonim válasza:
11-es
Pont egy nagyon olyan környezetben nőttem fel magyarként :) Viszont nincsen bennem a legkisebb ellenszenv sem, a példádban is a cigányt választottam volna, persze valamennyi biztos van de.. Akkor visszavonom, ilyen szinten így még elfogadható a rasszizmus. Így viszont nincsenek nagy kizáró okok, amiért kerülnének a csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!