Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy ilyen típusú fiú mennyire jönne be nektek (többi lent)?
Nekem bejön az ilyen srác szinte ugyan azt szereted mint én:) szóval nincs semmi akadája semminek
15/L
😂😂 kicsit viccesen ìrtál.
A 72 kg nehéz= 72 kg súlyú.
Az ünepibb= elegánsabb :D
Amúgy szimpi, bár zenei stílusom nekem nem ilyen.
Belső tulajdonságok???
Hobbik jók...
15/L :)
Nekem alapvetően a rocker fiúk jönnek be, de kedvesnek tűnsz :)
15/L
Ediig jo :) Bar belso tulajdonsagokat irhatnal meg....
15/L
Én fiú vagyok igaz, csak annyit akarok mondani, hogy ne változz meg senkiért. Sokaknál tapasztalom, hogy végelkeseredésben páwásodnak. Ne tedd. Én se találok már magamnak párt pár éve, pedig azt mondják, hogy jól nézek ki, meg sportos alkatom van. Egyszerűen nem állapodok le a többségnél. Mondjuk ők se nagyon szeretnének összejönni egy rockot, azon belül is metált hallgató rasszista fiúval. Amúgy mindig is kíváncsi voltam, hogy a komoly zenét hallgatóknak mi a véleménye mondjuk egy ilyen: https://www.youtube.com/watch?v=s-HtjRVg19g zenéről ? Főképp ezért is írok ide :D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!