Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti sem találjátok az igaz szerelmet?
20 éves fiatalember vagyok, Budapesten járok egyetemre. Olyan szakon vagyok, ahol 100 lány jut egy fiúra, de sajnos mégsem találom életem párját. Van itt valaki, aki hasonló problémával küzd, és lenne kedve ismerkedni velem? Rólam: 180 cm vagyok, sportosan izmos(nem kifejezetten kigyúrt, és nem is 40 kilós kockahasú páva)sokak szerint jóképű, amit egy kérésre priviben elküldött képpel tudok bizonyítani. Szeretek sportolni, kirándulni és érdekel a filozófia, történelem, pszichológia is(természettudományokhoz semmi érzékem sincs). A bulikat, koncerteket nagy ívben kerülöm, egyáltalán nem az a típus vagyok, akinek ez bejön.
Én is ember vagyok, tehát elsősorban egy szép, jó alakú lányt keresek, ez nem azért van, mert felszínes lennék, csak én is alá vagyok vetve a biológia törvényeinek, remélem megértitek. Aki úgy érzi, hogy illene hozzám és tetszene nekem,az nyugodtan írjon rám és ismerkedhetünk :)
Csak releváns válaszokat szeretnék kapni, és biztosíthatok mindenkit, hogy a kérdés nem kamu.
Azt várom, hogy a szerelem találjon meg engem... *-* :))
(Amúgy szerintem ezek alapján nics olyan lány akinek nem jönnél be 😂... )
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!