Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban miért van az,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban miért van az, hogy a lánynak kell lépnie?

Figyelt kérdés
Már bocsánat, de azt veszem észre, hogy a fiúk egyre kevésbé kezdeményezőek. 16/L

2016. febr. 11. 16:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Azért, mert az emancipációnak - "egyenjogúsodásnak" - köszönhetően a nők egyre bátrabbak lettek a párkeresés terén, az átlagos férfi pedig alig-alig képes olvasni a jelzéseikből, csak azt érzékeli, hogy "másznak rá". A nők, lányok manapság fel merik vállalni azokat a tulajdonságaikat is, amelyek miatt régebben elítélte őket a társadalom, pl. a rámenősséget, a nyilvános harsány, gyakran kompromittáló viselkedést és a könnyed szórakozásra irányuló vágyat. Ezt a bőséget a férfiak megszokták, sőt, kihasználják, emiatt sokan közülük el is lustultak udvarlás szempontjából. Én őszintén szólva senkit sem hibáztatok, a nemek torzult viselkedésformáinak köszönhetően egyre nehezebb eldönteni, mikor mit akar a másik fél. De kitartás! Nagy adag önismeret és lelkierő birtokában ilyen körülmények között is meg lehet találni "az igazit", ha az ember nem várja a tökéletes boldogságot, mivel olyan hosszú távon nem létezik. :)

26/L

2016. febr. 12. 09:54
 12/21 anonim ***** válasza:

"az átlagos férfi pedig alig-alig képes olvasni a jelzéseikből, csak azt érzékeli, hogy "másznak rá"."

Ez melyik bolygón van?

2016. febr. 12. 11:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Wow
2016. febr. 12. 12:24
 14/21 anonim ***** válasza:

1. Szerintem az kezdeményezzen, akinek tetszik a másik, nemtől függetlenül.

2. Sok fiú azért nem mer kezdeményezni, mert egyes lányok előtte durván visszautasították, és köszönik, de ebből többet nem kérnek.

3. Lehet, hogy egyes fiúk azért nem kezdeményeznék, mert nem ismernek olyan lányt, akinél szerintük megérné. Én 16 vagyok, és csak nemrég találtam egy olyan lányt, akiről azt gondolom, hogy van értelme ismerkedni vele, kezdeményezni nála.

2016. febr. 12. 14:29
 15/21 anonim ***** válasza:
Egész a mai napig nem mertem volna kezdeményezni,de most jött meg a bárorságom kis segítséggel. :D Kit érdekel ha elküldenek a csajok!! :D :D :D
2016. febr. 12. 21:30
 16/21 anonim ***** válasza:
#5 nek sajnos igaza van!
2016. febr. 13. 18:21
 17/21 anonim ***** válasza:
#7 te egy tipikus femináci vagy
2016. febr. 14. 03:58
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
femináci? csak az igazságot írtam.. rengeteg elvárás van a nőktől, emellett a férfiaktól szinte semmi.. kérlek, legalább az udvarlást ne hagyjátok el
2016. febr. 15. 00:22
 19/21 anonim ***** válasza:
Ezt ugye nem gondoltad komolyan utolsó? Ha mégis, rád az egyetlen jelző, amit használnék, az az ostoba.
2016. febr. 15. 00:50
 20/21 anonim ***** válasza:
mit nem gondoltam komolyan? az a baj,hogy annyit elvárok a férfiaktól hogy udvaroljanak? igazi ostoba vagyok, igazad van
2016. febr. 15. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!