Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? 16/l srácok valaki?
Hol beszélgetsz?
Egyébként sok minden lehet, én is tapasztaltam ezt lányokkal régen, aztán megtalálnak hónapok után, hogy jó fej voltál akarsz-e beszélgetni -.-
Vissza térve rád, ne feltétlenül benned van a hiba, lehet csak nem jött közös téma, meg flegma tucat fiukkal futottál össze.
Ez a kínos dolgos téma sem mindegy hol történik, gyk-n pl full mindegy szerintem, ugysem tudod kirol van szo, ha meg eljuttok odaig, hogy találkoztok akkor megint mindeg lesz. Egyebkent szerintem flortolesek, celozgatasok nem artanak neha, ki kell tapasztalni, hogy a partner mennyire s milyen melysegig vevő rá.
Ha teged nem erdekel ilyen, akkor nyilvan mindegy, csak ugye a legtobb fiut ez erdekli azonnal... (De nem mindenkit persze)
Na de sok a duma, nem nalad van baj szerintem. Ha ugy kezdtek el beszelni, hogy mindketten ismerkedtek, es ugy egyszavas valaszok jonnek, akkor nem.is erdekled a sracot. Meg sokan turelmetlenek, en nem szeretek pl altalanos dolgokrol sokat beszelni, ez a hol laksz, teso, iskola bla bla bla ezt gyorsan le lehet zavarni. Aztan johetnek a kulonosem rad vagy a masik felre jellemzo dolgok
Egybkeent megsugok valamit :P
Ha beszelgetest akarsz kezdemenyezni, NE eldontendo kerdest tegyel fel ;)
Dee ketoldalunak kell lennia akkor is ugye, szoval egy szo mint szaz (fogalmam sincs miert van ilyen szofosasom, mikor aludnom kene, de remelem megert telorol :D), nem a te bajod, rosszakkal ismerkedsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!