Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha nem tudok dönteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tudok dönteni?

Figyelt kérdés
megismerkedtem egy fiúval, 18 éves. ő kezdeményezett hogy tetszem neki, elkezdtünk beszélgetni. már már azt mondanám, hogy talán nekem is tetszik, de ma elmondtak nekem olyan pár gyerek, hogy ez a fiú roma, nagyon zűrös, lopós is, bár annyira nem ismerik, a nevét tudják csak, meg hogy cigány. most elgondolkodtam a dolgon, hogy lehet nem jó ötlet lenne vele foglalkozni, tényleg ki tudja milyen. mit tanácsoltok? délután is keresett, de kitöröltem az ismerőseim közül. most olyan bizonytalanságban vagyok, hogy nem tudom mit csináljak, tetszik is de mégsem tudom. 16/l
2016. febr. 8. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jol tetted :) mert ha zuros bele kever valamibe.. Jobb igy 16/l
2016. febr. 8. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Mit nem tudsz dönteni?

Ez egy cigány....valószínűleg nem alaptalanul mondták azt, amit.

Mi tetszik rajta?...

Vigyázz, mert ha egy ilyen srác után én lennék a barátod (de nem lennék), ha hipóval mosnád ki a szád se csókolóznék veled....már csak azért sem, mert képes voltál összejönni egy ilyen alakkal.

2016. febr. 8. 22:08
 3/3 Gátorok válasza:

Attól, hogy valaki roma származású az nem jelenti azt hogy bűnöző is. Tanulj meg előítéletek nélkül élni, majd ha megismerted , akkor alkoss róla véleményt!. Addig pedig nem kell elhinni amit mond a sok "magyar" rosszakaró.

Üdv.

2016. febr. 9. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!