Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, hogy ne vágyjak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne vágyjak ennyire a szerelemre?

Figyelt kérdés

Mindig az van, hogy ha akarok valamit, akkor sosem történik semmi, és ha lemondok róla/nem gondolok rá, akkor meg mindig megtörténik, legyen az akármi. Pl. volt egy idő még 9.-10.-ben, hogy nagyon vágytam egy olyan társaságra, ahol megértenek, és igaz barátok, aztán nem foglalkoztam ezzel, és mára már két különböző társaságom is van, és imádom őket, nagyon boldog vagyok.

Már hosszú ideje szeretnék vége szerelmes lenni, mert még sosem voltam, kb 0-24 erről fantáziálgatok, és semmi nem történik, senkit nem ismerek meg, aki tetszene. TUdom, hogy amint elengedem ezt az egészet, majd szép lassan lesz valami, de nem tudom, hogyan.

Amikor barátokra vágytam, önbizalomhiányos voltam nagyon, és aztán lett egy kicsi, úgy gondoltam, hogy király vagyok, és miért ne akarna velem bárki barátkozni, és tök sok barátom lett. Most úgy gondolok magamra, hogy olyan vagyok, amilyen, nem vagyok 10/10-es modell, de csinos vagyok, van saját stílusom, érdeklődési köröm, és egy hozzám hasonló embert szeretnék.

18L

2016. febr. 8. 15:54
 1/2 anonim válasza:

Engedd el és megkapod.... elküldted az univerzumnak a vágyadat ( társaság, de utána nem rugóztál már annyit rajta= elengedted és elpostázta neked, megkaptad.

Próbáld ki a következő vágyaddal is uí. hm?

2016. febr. 8. 16:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy ez a megoldás, de olyan nehéz.. Nem emlékszem azelőtt hogy sikerült. Mindegy, valami csak lesz :)
2016. febr. 8. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!