Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten a romkocsmákról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Gondolok itt ilyenekre, mint pl. INSTANT?!
Mennyire gáz, ha az ember egyedül megy, nagyon nyomulnak az emberek?
Valami olyan helyre szeretnék menni, ahova nem gáz egyedül bemenni, még is el lehet vegyülni, lehet ismerkedni, az emberek nem nyomulnak rá a másikra, illetve van olyan része, ahol le lehet ülni,beszélgetni.
Ha valaki épp ebben a cipőben jár, mint speciál én,tehát nincs kivel elnennie, de otthon se akar ma egyedül ülni, nyugodtan írjon privátot.
22/F
2016. febr. 6. 15:16
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,szemeztem vele. .. csak későn értem oda, és fullon volt. Leírásomnak megfelel, vagy csak az azért írtad, mert szeretsz oda járni?
2016. febr. 6. 15:34
3/7 A kérdező kommentje:
Valaki pllllllllls?! (nem hiszem el, hogy mindenki elfoglalt!)
2016. febr. 6. 15:45
5/7 A kérdező kommentje:
#3/4
Köszi, jónak ígérkezik, valaki esetleg?? :D (azt se bánnám, ha 3-4-5 kimozdulnánk) ,vagy csak nekem van ennyire mehetnénkem??
2016. febr. 6. 16:58
6/7 anonim válasza:
hát én az instantba csak akkor járok a barátnőimmel amikor már elég részegek vagyunk és smárolunk idegen szexi külföldiekkel, nem pedig ismerkedni.. nyomulnak amúgy ott is de hol nem? amúgy ott könnyebb elvegyülni mint egy romkocsmában, ahol nincs tánc és asztaloknál ül mindenki a barátaival
7/7 A kérdező kommentje:
érteni. .. fel adtam, egyedül az instába se könnyű, engem legalábbis frusztrált, hogy mindenki mellett volt valaki/úgy érkezett. Az egy éjszakás történetekről megvan a véleményem, de senkit sem akarok megbántani.
2016. febr. 8. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!