Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten ismerkedés?
Sziasztok, én egy 14-éves fiú vagyok, nyiregyházáról költöztem a szüleimmel fel pestre nemrég.
Még soha nem volt barátnőm de már nagyok szeretnék eggyet, csak nem tudom hogy hogyan szerezzek eggyet, az új osztálytársaimmal nem vagyok jó viszonyban mert raccsolok (az "R" betűt "RH"-nak ejtem) és emiatt sokat szivatnak, az utcán pedig nem merek hozzászólni senkihez mert kissé félink vagyok + azt se tudom hogy mit kéne mondani.
Légyszi segítseket.
Szia! Azt tanácsolom először próbálj meg szomszédos osztályokkal barátkozni. Esetleg kezd el valamilyen sport edzésre járni, vagy az érdeklődési körödnek megfelelően először közösségi oldalakon, majd élőben találkozva társaságot keresni.
(Azért annyit kijavítanék, hogy az "eggyet" egyetnek írjuk. Gondolom ez a hiba nem a telefon miatt van benne.)
Kedvesek lehetnek az osztálytársaid ha ez miatt piszkálnak -.-
Keress olyan időtöltést pl sport ahol veled egykorú lányok is lehetnek :)
Amigo mio! Barátom!Szívemből szóltál!
Csak hogy hoZászóljak!Láthatod a felgyorsult főváros előnyeit(szép lányok), és hátrányait(nurfölős-oltogatós bunkók)...
Mindkettőből van elég:)
Először is a logopédiára hívnám fel a figyelmet, másodszor nem is baj a raccsolás, ha én lány lennék, akkor legalább nevetni tudnék, ha mást nem is...
de ne legyé' félénk!a sportolás nem oly fontos hogy ané'kül ne találnál barátnőt... márha azér' a személyiséged nem olyan biztosíték lecsapó... amúgy ne légy félős, ez az életednek az a szakasza, ahol a legtöbb tapasztalatot szerzel a lányok és minden más terén:EGYszóval:tanulj,merj:
UI.:a helyesírással kapcsolatban: az ott direkt egy <z> és direkt két szó egy sorral feljebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!