Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem gyerekes?

Figyelt kérdés
Van egy fiú haverom aki iránt többet éreztem mint barátság.De eldobott egy másik,nő miatt akit én alapból ki nem állhatok,mivel miatta romlott meg a kapcsolatunk jó néhány hétig nem beszéltünk.Most újra jóban vagyunk én már kiszeretem belőle és barátok vagyunk.Folyton áradozik,hogy milyen jó csaj mennyire szereti amiből alapból elegem van mivel utálom a csajt de probálom elfogadni mivel boldog vele.De az már mindenek a teje,hogy rám szól,hogy nem nevezhetem a nevén mert csak a csaj hívhatja a rendes nevén.Ami szerintem durva gyerekes hát most,hogy hívjam ha a rendes nevén nem lehet.
2016. jan. 29. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
de jártatok?
2016. jan. 29. 15:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem jártunk de neki is tetszettem és ő is nekem.De csak úgy eldobott emiatt a csaj miatt.
2016. jan. 29. 15:31
 3/5 anonim válasza:
Fogyatékos az a srác, már bocsi. :D
2016. jan. 29. 15:43
 4/5 anonim válasza:
Mi az, hogy nem szólíthatod a nevén?
2016. jan. 29. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is fogyatékos... A legjobb, ha elfelejted és keresel valaki mást, aki nem bánja ha a nevén szólitod :) Sok sikert
2016. jan. 29. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!