Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak szerintem gyerekes, ha...

Csak szerintem gyerekes, ha valaki azért kezd hisztizni, mert nem a barátnőjével került egy csoportba tesin?

Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, csak te vagy érett felnőtt...

Biztos valami 14 éves kislányról van szó, majd egyszer felnő és idővel más lesz fontos, ráér még gyerekeskedni.

2015. nov. 24. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Hisztizni gyerekes.
2015. nov. 24. 20:17
 3/7 A kérdező kommentje:

A konkrét eset úgy történt, hogy az egyik "barátnőm" nem került egybe a "barátnőjével" (akit előző nap még utált…), és mivel én választottam, ezért azt mondta, hogy miattam fog tönkre menni a "barátságuk"

Ez a csaj amúgy is az egyik legjobb tesis, és direkt szarul játszott. A tanár végül újra választatott (van ilyen szó?) és direkt engem szemelt ki, direkt az én fejemre/jobb karomra/hasamra célzott (autóbaleseti műtétek). Az öltözőben elkezdett kiabálni, hogy mi a bajunk (nekem és a barátnőmnek, aki a csaj "legjobb barátja"). Szegény barátnőm elkezdett sírni, én meg nem mondtam semmit, azt csináltam, amit ő szokott: levegőnek néztem. Még tesi után duzzogott egy kicsit, aztán beletörődött.

Ma már nem is foglalkozott velünk (szerencsére).

Bocs, azt kihagytam, hogy mit üvöltött: "Most mondjátok a szemembe, mert ez így korrekt!" És másnap amikor megjelentünk egyből elkezdett susmorogni a "barátaival" (vagyis csicskásaival).

Szóval ennyi.

2015. nov. 24. 21:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja, és hetedikesek vagyunk.
2015. nov. 24. 21:24
 5/7 Endline17 válasza:
Nem ez valóban igazán gyerekes viselkedés és igazán jól teszed hogy levegőnek nézed! :D
2015. nov. 29. 14:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. nov. 29. 17:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Én sosem hagytam magam :D Levegőnek nézni mást.. pff. lehetetlen :D (Nekem!) A műtétes dolgokról meg annyit, h azért a tanárnak jeleztem volna, hogy nem vicc és szóljon rá a kis csicskára !! Egyébként meg szerintem nem szabad hagyni magunkat, persze van eset, amikor jobb csendben lenni, de én ritkán tettem. Nem is voltak soha ilyen gondjaim, h velem szemétkedjenek.. Jó nagy szám volt, mindenki kussolt :"D

19L

2015. nov. 30. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!