Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen helyzetben mit kéne lépni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben mit kéne lépni?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egy évfolyamra jártam még általánosban aki most tetszik... egyetlen probléma hogy sosem beszéltem vele se élőbe se neten... egyáltalán... többször is néztem anno de mégse beszéltem vele... ugyanakkor most mar szeretném felvenni vele a kapcsolatot mert mostanában sokat gondolok rá valamiért... de nem tudom hogy kezdjek neki tekintve hogy még sosem beszéltem vele lehet a létezésemről sem tud... szeretnék beszélgetni vele aztán lesz ami lesz de nem tudom mennyire lenne fura vagy nem fura ha csak ugy rairnek... most lesz nem soká a szülinapja ebből ki lehet hozni valamit? 16/F
2016. jan. 26. 09:17
 1/4 anonim ***** válasza:

A szülinapját hagyjad. Ne írj neki, hát totál ismeretlen vagy, nem tud hova tenni, szülinapjára meg ne kapjon egy szerelmi vallomást. Ha a lány észre sem vett, de egy kicsit sem, ez többnyire látszik eléggé, akkor esélytelen eleve, hagyjad. Gondolsz, rá, hát aztán? Majd elmúlik úgyis.

De nyilván, ha úgy érzed, hogy te is érdekled, mert párszor mintha téged nézett volna, vagy valami, akkor írj rá, de ne a szülinapja miatt, hanem mert csak úgy, szeretnéd megismerni.

2016. jan. 26. 09:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem fel kéne köszönteni! Aztán majd utána ráírni egy pár nap/hét után

Vagy nem köszöntöd fel és majd utána ráirsz pár nap vagy hét után

2016. jan. 26. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:
en azert megirnam neki, hogy Boldog Szuletesnapot. :D Utana meg kerdeznek tole valamit ( pl. mizu, vagy ilyesmi :D), bajod nem lesz belole, max megtudod, hogy bejossz-e neki, vagy sem. :D
2016. jan. 26. 14:17
 4/4 A kérdező kommentje:
igen hasonlókra gondoltam veszíteni valóm úgysincs csak hat én is néznék nagyot ha egy hasonlóan ismert csaj egyszer csak ramirna
2016. jan. 26. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!