Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről lehet ilyen helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről lehet ilyen helyzetben egy ismeretlennel beszélgetni? Hogy kéne előrébb lépni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Úgy adódott, hogy egy számomra eddig teljesen ismeretlen sráccal elkezdtünk ismerkedni, eddig kétszer találkoztunk, sétáltunk, beszélgettünk, ennyi történt.

Vannak dolgok, amiről el tudunk beszélgetni, értelmes, kedves, normális ember, csak azt nem érzem, hogy elkezdene valami kis szikra belobbanni, részemről nem jönnek a témák, fogalmam sincs, hogy miről kérdezzek, egyszerűen leblokkol az agyam. Nem érzem, hogy meglenne a közös hullámhossz annak ellenére, hogy egész jól megvagyunk. Sajnos tetőzheti a dolgot, hogy én jelenleg reggeltől estig dolgozom, ő meg munkát keres, így a "kinek mivel telt a nap" is ki van lőve a dolgoztam - olvastam/aludtam válasszal, plusz túlságosan sok időt sem tudok rászánni. :/

Mondjuk ezt már a legelején közöltem vele, hogy jelenleg túl sokat nem tudok felajánlani pont emiatt plusz mivel még 2 találka után sem mozdult meg igazából semmi, így remélhetőleg félreérthető jeleket sem adtam.

Ötletek? :/ Mit lehetne ebben a szituációban lépni?

2015. szept. 7. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
semmit. sztem az ilyesmit nem kell erőltetni. ha nincs igazi vonzalom, se közös témák akkor később mitől lenne jobb? max ha csak szexkapcsolatot akarsz...
2015. szept. 7. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem inkább az a gond,hogy nem mered felhozni azokat a témákat amikről szívesen beszélgetnél vele.
2015. szept. 7. 21:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha nem érdekel, mondd meg, hogy bocs de nem.

Ha még próbálnád, akkor hívd át filmezni, és ha a fizikai közelsége sem indít be, akkor hagyd rá

2015. szept. 7. 22:00
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi, de nem fogok felhozni egy vadidegent, ha már témám sincs vele, minek hülyítsem azzal, hogy rámászom? :D Logikátlan. Meg nem vagyok az a típus.

A kérdésem azt is érinti amúgy, hogy miről lehetne beszélgetni? A saját érdeklődési körömet valóban nem nagyon tudom felhozni, mert engem érdekelnek az elektornikus kütyük, mindenféle sorozatok, filmek, képregények, őt meg nem... Szóval ezek így mind kilőve kábé. Alapból nem vagyok egy dumagép típus, nem tudok fecserészni és ontani magamból a rizsát :D Ezért kéééne valami használható ötlet :D Kommunikáció terén elsősorban :D

Teccikérteni?

2015. szept. 7. 22:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Érteni értem, hogy kommunikálni akarsz, csak azt nem értem minek.

Beszélgetni nem tudtok, csókcsatába nem mennél bele vele, szóval mind intellektuálisan, mind fizikailag nem vagytok kompatibilisek.

Legalább is nekem így néz ki

2015. szept. 7. 22:26
 6/10 A kérdező kommentje:

Ehhh :/ mondasz valamit. De pont ezért még egy próbát tennék, hogy valami közös témát találjak és ne csak beszélüjnk a másiknak, hanem beszélgessünk ténylegesen... Marha nehéz úgy, hogy se közös ismerős vagy akármi...

Ettől függetlenül továbbra se mondott senk isemmi olyan témákat, amiket be lehetne dobni, csak úgy mondanám :D

2015. szept. 7. 22:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Sorozatok, gondolom ráér nézni őket

Filmek, biztos van olyan, ami mindkettőtöknek tetszik

Zene, pl mit hallgatsz most, és akkor lehet zenéket linkelni egymásnak

Szex! Ha tudjátok egymásról, hogy bejön pl a kikötözés, akkor a hétköznapi témák oldottabbak lesznek

Állatok, ha van vagy volt valamelyikőtöknek, lehet arról is képeket küldözni

Hirtelen ennyi. De ő a férfi, küzdjön ő a témafelvetéssel, ha akar tőled valamit, te meg majd megdolgozod magad, és csacsogsz, ahogy nőhöz illik.

2015. szept. 7. 22:44
 8/10 A kérdező kommentje:

Öreg :D Kajak, szerinted az a normális, hogy a születésnapját se tudom, de már a kikötözős szexről beszéljünk? :D Úristen ?! :D

Mellesleg a filmekkel/sorozatokkal is az a baj, hgy ő nem tud letölteni, szóval még egy téma mínusz. Otthon meg internete sincs, így este még chatelni sem tudunk, mikor végre ráérnék... jó, ez így tényleg halva született dolog.

2015. szept. 7. 23:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Próbáld ki egyszer, megéri

Szexchat után beszélgess hétköznapi témákról, ha szimpatikus volt az illető

2015. szept. 7. 23:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Továbbra sem az a típus vagyok, aki ezzel indít, szóval kihagyom.
2015. szept. 8. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!