Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol érdemes ismerkedni? 17/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes ismerkedni? 17/F

Figyelt kérdés
Élőben elég nehezen megoldható sajnos ezért vagy valami bevállt helyet kérdeznék vagy esetleg egy netes oldalt (már ha érdemes ott persze)
2016. jan. 24. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
chatroullette
2016. jan. 24. 15:50
 2/7 anonim válasza:
100%

Barátom, neked kell élőben oda menni a csajhoz! Ne várd, hogy mindegyik majd a kezed közé megy! Légy férfi! Merj oda menni a lányokhoz csak egy kis önbizalmom kell! A netes oldalaknak szerintem semmi értelme, mert nem tudhatod, hogy az van-e a képernyő mögött akit látsz képeken vagy pedig valamiféle idegen. A bulikról pedig szintén az a véleményem, hogy ott nem tudsz csajozni. Gondolj bele, valószínűleg rajtad kívül csomó pasi próbálkozott annál a csajnál akit te ki szemeltél! Nem csoda, hogy aztán elutasít.

Szóval a lényeg, hogy FÉRFI legyél! Én úgy ismertem meg a jelenlegi barátnőm, hogy rendszeresen utaztunk együtt csak nem mertünk közeledni egymás felé! Most voltunk nem rég 2 évesek! Remélem tudtam segíteni! ;-) 19/F

2016. jan. 24. 16:45
 3/7 A kérdező kommentje:
önbizalomhiáynom nincs :D sőt :D időhiányom az van
2016. jan. 24. 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:

ha szeretnél élőben találkozni akkor az úgy oké persze csak ha közel laksz és normális pasi vagy aki nem csak sexet akar mint a legtöbb kortársa

17/l

2016. jan. 24. 17:38
 5/7 A kérdező kommentje:
nem nekem mas felfogasom van ezzel kapcsolatban
2016. jan. 24. 17:44
 6/7 Fruzs33 ***** válasza:

Szia. Ênnekem volt olyan időszakok,mikor a facebookon

ismerkedtem,sikerült összejöjjön valakivel...bár hozzám eléggé éretlen

volt...meg messze is. De még ott van a Love.hu is. Ahogy gondolod.Én

ezt a 2-őt tudom ajánlani

2016. jan. 29. 09:26
 7/7 anonim válasza:
Planetromeo
2016. jan. 29. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.