Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes ismerkedni? 17/F
Barátom, neked kell élőben oda menni a csajhoz! Ne várd, hogy mindegyik majd a kezed közé megy! Légy férfi! Merj oda menni a lányokhoz csak egy kis önbizalmom kell! A netes oldalaknak szerintem semmi értelme, mert nem tudhatod, hogy az van-e a képernyő mögött akit látsz képeken vagy pedig valamiféle idegen. A bulikról pedig szintén az a véleményem, hogy ott nem tudsz csajozni. Gondolj bele, valószínűleg rajtad kívül csomó pasi próbálkozott annál a csajnál akit te ki szemeltél! Nem csoda, hogy aztán elutasít.
Szóval a lényeg, hogy FÉRFI legyél! Én úgy ismertem meg a jelenlegi barátnőm, hogy rendszeresen utaztunk együtt csak nem mertünk közeledni egymás felé! Most voltunk nem rég 2 évesek! Remélem tudtam segíteni! ;-) 19/F
ha szeretnél élőben találkozni akkor az úgy oké persze csak ha közel laksz és normális pasi vagy aki nem csak sexet akar mint a legtöbb kortársa
17/l
Szia. Ênnekem volt olyan időszakok,mikor a facebookon
ismerkedtem,sikerült összejöjjön valakivel...bár hozzám eléggé éretlen
volt...meg messze is. De még ott van a Love.hu is. Ahogy gondolod.Én
ezt a 2-őt tudom ajánlani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!