Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ismerkednétek külföldi lánnyal?
Figyelt kérdés
Olyan lányról lenne szó, aki nem magyar, és esetlegesen számotokra ismeretlen kultúrából származik. Hogy állnátok hozzá? Hátrány lenne ez, vagy izgalmasnak találnátok?2016. jan. 24. 09:43
11/24 anonim válasza:
Már csak azért sem, mert én fordítva vagyok, magyar létemre Ausztriában élek és a nyelv nem is megy, mégis rendesek az osztálytársaim és sokat segítenek. Úgyhogy ennyi. Ne félj semmitől, ha megy a nyelv.
12/24 A kérdező kommentje:
Nyugalom, elméleti kérdés.
2016. jan. 24. 10:12
13/24 anonim válasza:
Én izgalmasnak találnám :) De ez a lány Magyarországon éljen.
Milyen nemzetiségű vagy?
15/24 anonim válasza:
Nekem ázsiai feleségem van, szóval nem akadály :) Megvan az előnye és a hátránya is egy ilyen kapcsolatnak. Egy magyar lánnyal könnyebben megértjük egymást, egy külföldi esetén viszont épp egymás kultúrájának különbségei adják a változatosságot.
16/24 anonim válasza:
Ha beszéli a magyart, akkor miért ne? :)
17/24 anonim válasza:
ha nem cigányra gondolsz és magyarországon él akkor gond nélkul az se baj ha nem tud magyarul
18/24 anonim válasza:
Számomra mindig is ,,izgalmasabb" volt egy külföldi lány :) lehet hogy azért mert az első kapcsolatom külföldön volt egy nagyon messzi lánnyal :) viszont nálam csak európai lány jöhetne szóba, azt szabad tudni honnan származik az illető? :) és nagyon sok kultúra létezik, így nehéz biztosat mondani :) nálam például nem működne egy olyan lánnyal aki házasság előtt nem szeretkezik, nem eszik marhahúst, stb :)
19/24 anonim válasza:
Szerintem disznóhúsra gondolsz kedves utolsó...
20/24 A kérdező kommentje:
Egyiket sem eszem. :)
2016. jan. 24. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!