Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk nálatok ez előny vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nálatok ez előny vagy hátrány?

Figyelt kérdés
Sokan mondták már,hogy másabb vagyok mint a korombeliek.(: Vagyis nem iszom,cigizem drog szóba se jöhet.Bulizni se bulizok inkább itthon ülök és olvasgatok.Imádok olvasgatni,fotózni állatokkal foglalkozni barátkozni.Valahogy nem vonzanak azok a dolgok amik a korombelieket természetesen ha lenne barátom elmennék vele szolidan bulizni.
2016. jan. 21. 12:13
1 2
 1/14 anonim válasza:
Korod?
2016. jan. 21. 12:27
 2/14 anonim ***** válasza:
Ez nekem csakis előnyök,18/f
2016. jan. 21. 12:29
 3/14 anonim ***** válasza:

Hát én ezt nem tartom olyan furcsának. Nem mindenki szeret bulizni és az sem jellemző, hogy mindenki drogozna.

Nekem az se baj, ha valaki jár bulizni is. Szóval se nem előny, se nem hátrány.

Az mondjuk kizáró ok, ha drogozik. Szóval ez pozitív, hogy nem drogozol.

2016. jan. 21. 12:31
 4/14 2-es vagyok ***** válasza:
Természetesen előny, mert én sem csinálok ilyeneket :) 19/f
2016. jan. 21. 12:48
 5/14 anonim ***** válasza:
Csak azért nem előny, mert így valószínűleg nem lenne lehetőségem megismerni egy ilyen lányt, mert otthon van :)
2016. jan. 21. 12:58
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretsz bulizni, nem iszol az előny, mert így nem pasizol a fiúd mellett, így kevesebb annak az esélye, hogy mekcsalod.
2016. jan. 21. 13:03
 7/14 anonim ***** válasza:
Előny, ha akarsz írj
2016. jan. 21. 13:05
 8/14 anonim ***** válasza:

ELŐNY! Cigiző, drogozó lányok nálam alapból kilőve, meg ha minden hétvégén részeg, az is. A mai világban egy hatalmas érték vagy! ;)

18/F

2016. jan. 21. 13:59
 9/14 anonim ***** válasza:
Előny.
2016. jan. 21. 14:31
 10/14 anonim válasza:

Előny!:)

20F

2016. jan. 21. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!