Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Ez a teljes szívből való szeretet?
Figyelt kérdés
Volt ez előtt egy kérdésem hogy jóltettem-e azt ha az idősebb volt barátnőmnek az exe belémkötött és megszakítottam vele a kapcsolatot de most nemrég beszéltem vele és "fáj" a szívem és szeretnék neki mindent megadni amire szüksége lett volna de nem voltam ott. És most ha emlékek villannak be akkor a sírás fojtogat és egy éjszakám se telt még el hogy ne vele álmodjak. Ezt hívják teljes szívből való szeretetnek?? Segítsetek úgy terveztem a hétvégén felmegyek hozzá. Jó döntés lenne a részemről??2016. jan. 19. 22:33
2/2 anonim válasza:
Későre jár de ha jól értem akkor az exedhez akarsz felmenni. A káposzta már nem olyan jó felmelegítve. De meg lehet próbálnod, de nem biztos, hogy jobb lesz. Egyébként a kérdésedre válaszolva. Igen szereted őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!