Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy elvárás egy lánytól az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárás egy lánytól az hogy ne cigizzen, igyon, drogozzon?

Figyelt kérdés

Eddig 3 barátnőmből egyik se volt hajlandó miattam megtenni ezeket.

Nagy kérés lenne ?

17/F

2016. jan. 16. 20:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem, ha igazán szeretne, akkor megtenné érted. 14/F
2016. jan. 16. 20:44
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
Hagyd a francba az olyan lányokat, inkább keresek mást mint temetésre szaladgáljak. Nem éri annyit hogy kivegyek egy szabit miatta.
2016. jan. 16. 20:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez alap....de a korosztalyom azt vette termeszetesnek h ugy berugott h mar semmire sem emlekszik....

15/L

2016. jan. 16. 20:46
 4/11 anonim ***** válasza:

15/L

Ja,sajnos így van ez.

15/F

2016. jan. 16. 20:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát a drogot ki se próbálj, cigizni se kéne, ha iszik se igyon többet nálad
2016. jan. 16. 20:52
 6/11 anonim válasza:
Ez most komoly?? 15-16 évesen ilyeneket csinálni???? Biztos hogy nem jó társaságból volt barátnőd. 17 évesen még egy pohár pezsgőnél többet nem ittam. (Az is csak újévkor volt) Szerintem az a normális ebben a korban, ha a felsoroltak közül egyik káros szenvedéllyel sem rendelkezel. Persze nyilván később is az a normális. Ezzel nem azt mondom, hogy az ember alkalmakkor ne igyon meg egy-két pohárral, de ha már a világát nem tudja, az nem normális, se 15 évesen, se 35 évesen. A dohányzást nem tudom megérteni. Mi értelme? A drogokról meg inkább nem is mondok semmit.
2016. jan. 16. 20:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem éppen elég olyan lány van aki nem csinál ilyeneket (max ivást mértékkel), keresgélj közülük, miattad nem fogják abbahagyni ez nem szeretet kérdése, a függőséget nem lehet csak úgy elintézni..mondjuk ők gondolom nem is akarták.
2016. jan. 16. 22:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha valakivel összejössz akkor fogadd el úgy ahogy van. Ne akard megváltoztatni, mert azt mindenki utálja. Ha nem tudod megszokni hogy dohányos akkor ne jöjj vele össze.... Úgyse fogja letenni a cigit, vagy nem fog kevesebbet inni, mert te mondod, sőt pont az ellenkezője lesz, csak felidegesíted.. Tapasztalatból mondom, dohányosként. Amíg te nem akarod letenni addig más se akarja , pláne ne várja el....

18/f

2016. jan. 16. 22:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen lány van, valószínűleg rossz körökben mozogsz. Nagyon rossz körökben. Barátkozz máshol.
2016. jan. 16. 22:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát bízom benne, hogy van mág sok ilyen lány. Én 23 vagyok, se cigit, se drogot nem próbáltam, most már nem is fogom. Inni is ritkán iszom, megvagyok nélküle, anélkül is tudok felszabadultan örülni. Részeg egyszer voltam, 2 doboz ízesített sörtől, mert nem aludtam, nem ettem előtte 2 napig, így kiütött. Arra se vagyok büszke. Nekem nem lenne méltóságom, ha magamon kívül lennék minden hétvégén. A ciki meg káros, drága és büdös. És lehet, hogy nyugtat, de egy problémádat sem oldja meg. Kerüld az ilyen lányokat nagy ívben, lesz majd olyan, aki egyiket sem műveli.
2016. jan. 16. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!