Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közelítsek felé?

Figyelt kérdés
van egy lány akit látásból ismerek régen egy évfolyamra jártam vele de még szerintem soha életemben nem beszéltem vele nem hogy élőben de chaten sem ugyanakkor tetszik nekem a csaj és szeretném felvenni vele a kapcsoaltot hogy vele? hogy ne legyen egyértelmű a szándékom persze
2016. jan. 15. 20:58
 1/2 Xebulon válasza:
Találkozol vele, kérj tőle egy zsebkendőt, aztán kérdezd meg tőle, hogy abba a suliban járt - nahát én is, alig ismertelek meg, mert most sokkal gyönyörűbb, dicsérd meg még valamijét, de nem vidd túlzásba. Egy mondatot mondj, hogy milyen érdekes dologgal foglalkozol. Aztán hívd meg kávéra, sütire, hogy a zsebkendővel megmentette az életedet. Ha a csajnak nem tetszel, akkor úgyis kitér, ekkor próbálkozzál valami másvalamivel úgy egy hónap múlva, vagy esetleg minden héten fussál össze, mindig ugyanakkor-ugyanott (tudod, mint a Kishercegben a róka szelídítés). Ha bejössz a csajnak, akkor figyeld a testbeszédét: hajigazítás, haj hátra simítás, oldaltekintet, feléd forduló lábfej, száj birizgálás, dohány füst felfelé fújás stb. Akkor már bátrabban szervezz, intimebb programot is... Egyébként miért baj, ha egyértelmű a szándékod. Lányok kedvelik, ha valaki határozott. Illetve ha a csajnak elsőre nem jössz be, akkor azért később folytathatod más stratégiával, vagy van mellette egy barátnő, akinek még bejöhetsz (figyelj a testbeszédre).
2016. jan. 17. 10:47
 2/2 A kérdező kommentje:
ez tényleg egy jó ötlet csak 2 dolog van amit még nem tudok ezzel sem foggalmam nincs hogy hol szokott mozogni és ha tudnám is csak a hétvégém állna rendelkezésre hogy nyilbaüssem
2016. jan. 17. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!