Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg az a jövő vagy van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az a jövő vagy van még egy kis reménysugár?

Figyelt kérdés

Régóta gondolkodok már azon hogy a lányoknak miért tetszenek jobban az ecsetfejű (néha még tényleg nagyon igénytelen frizurájú) fiúk akik iq-ban sincsenek annyira magas helyen mint mondjuk a kicsit visszafogottabb, normálisan öltözködő (nem női ruhákban járó) fiúk? Mi hozta elő a lányokban ezt a kinézet preferálást az utóbbi időkben?

Jómagam, normálisan öltözködök, próbálok divatosan de férfiasan öltözködni, nagyjából jó tanuló is vagyok de nem az a stréber típus aki mindig mindent tud, nagyon messze is vagyok tőle, mégis lányokkal nem tudok összejönni, csak az úgymond "friendzone" helyig jutok el. Volt olyan is hogy akinél próbálkoztam jó ideig, miután abbahagytam nem sokkal később egy ecsethajú pattanásos gyerekkel jött össze.

Miért ekkora nagy divat ez égnek állított haj vagy a lófarok a fiúknál? Mi hozta elő ezt a divatot? És a még nagyobb kérdés: miért kell mindenkinek ez?

Nem vagyok én sem az a ronda flegma típus, én is próbálok jó frizurát csináltatni de ezt a divatágat nem követem. Van nekem még (és a többi hozzám hasonló fiúnak) reménye ezen a világon? Hogyan? 17/F

2016. jan. 14. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos meg kell nyugtatnom téged,hogy nem veled van a baj :D Most elemezhetném,hogy divat,meg ez meg az,hűű de kemény..egyszerűen ilyen kisiklott az értékrendjük egyes lányoknak. A te dolgod megkeresni azt amelyik majd elfogad olyannak,amilyen vagy!:) Addig meg kitartás és ne vegye el a kedved néhány kudarc ;)
2016. jan. 14. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Énis rocker vok nem meleg:D
2016. jan. 14. 21:35
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

#1 folytatni fogom továbbra is a keresgélést, csak találok valamikor egy olyan lányt akinek bejövök

#2 a rocker stílus az teljesen más, a rockerek nem melegek, én magam is azt hallgatok :D

2016. jan. 17. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!