Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak ők találnak meg?
Figyelt kérdés
jómagam egy egészen jól kinéző 16 éves srác volnék izmos alkattal . az észrevételem és problémám meg az hogy ha lányokról van szó csak teltebb lányok veszik észre a külső illetve belső értékeimet...ez már ott tart hogy lassan törvényszerű hogy ha véletlen tetszem egy lánynak az biztosan egy teltebb egyed aki emberileg nagyon rendes te kívülről nem tetszik nem tudnám tiszta szívből szeretni..a kérdésem az lenne hogy van valami oka annak hogy csak ők találnak meg valamit rosszul csinálok vagy puszta véletlen lenne az egész?2016. jan. 13. 21:14
2/3 anonim válasza:
énis hasonló esetben vagyok és rám is hasonló leírás illik
szerelmes belém egy dagadt,csúnya lány és nem akar leszállni rólam.
ha tudsz valami megoldást írd nekem(16/f)
sajnos én sem értem lehet hogy a szép lányok is szerelmesek belénk csak nem mondják el
legyen ez a megnyugtatás :)
3/3 anonim válasza:
Titeket lekéne lőni komolyan ha azt akarjátok hogy az értékeieteket észre vegyék akkor ti mi a ***** nem akartok értêket látni egy teltebb csajba? Kit érdekel ha nem olyan mint te? A kérdezőnek több esélye van de a 2. Kommentelőnek semmi, mert egy gonosz ember vagy hogy dagadtozol csúnyázol. Nem tudom elképzelni hogy tudsz(tudtok) ilyenek lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!