Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok milyen az ideális fiú?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen az ideális fiú? 16/F

Figyelt kérdés
Jó magam kedves, barátságos, figyelmes, törődő, segítőkész, masok szerint okos és vicces is vagyok, ugyanakkor makacs es picit nagyképű és akaratos és őszinte minden téren, tehát egyenes ember vagyok ha nem tetszik megmondom az arcába... (ugye ha mar a jókat felsorolom a rosszakat is illendő) ez a stílus nagyon távol áll az ideáltól?
2016. jan. 12. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát öö...nagyjából én is ilyen vagyok csak lányba xD
2016. jan. 12. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Énis ien vok, mi nem kelünk senkinek xd
2016. jan. 12. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
ha rosz lányt szemeltél ki akkor őt a pénzed és a külsöd fogja érdekelni ha meg egy kedves lányt akkor egyáltalán nem fogja zavarni. sőt... még értekelni is fogja hogy elmondod neki a problémáidat. a makacsságrol meg csak annyit hogy az emberek 50% makacs szoval ez se fog nagy gondot okozni :D
2016. jan. 12. 22:53
 4/7 Fruzs33 ***** válasza:

Milyen az ideális fiú? Szerintem egyértelműen legyen kedves,őszinte,figyelmes,megbízható,lehessen vele jókat beszélgetni,legyen vicces,nem baj,ha egy kicsit makacs,tehát főleg azok,amiket te mondtál,+még kiegészítve őszinteséggel és megbízhatósággal.

nem bírom az olyan fiúkat akik a képembe hazudnak,mondják azt amit gondolnak.

Én amúgy őszinte vagyok,megbízható,hűséges.

Amúgy nem véletlenül van olyan barátom,aki hasonlít hozzád a tulajdonságaiban,mivel ez kell a lányoknak.

15/L

2016. jan. 12. 23:07
 5/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, csak lányba xd. Szerintem te teljesen rendben vagy. Nem bírom az olyan puhány fiúkat akik nem merik megmondani amit gondolnak
2016. jan. 13. 12:32
 6/7 anonim válasza:

Nekem: kicsit csendes, kicsit elvont, gondolkodó típus, aki nem egy társaságban-mindig-én-pofázok típus, de nem is egy kuka, aki ül a sarokban. Egy önbizalommal rendelkező, de nem hiú srác. Szeretem a különleges srácokat.. i<3 nerd boys :)

ui.: külsőre is ez az igazság, a klasszikus "tökéletes" srácok (izmos, kék szemű, szőke hajú) valahogy nem tetszenek annyira, feketegöndörhaj-kékszem és ilyen különlegesebb dolgok jobban érdekelnek... de nem a külső a legfontosabb.

2016. jan. 16. 21:34
 7/7 anonim válasza:
Nekem az az ideális fiú, aki a rátapadó ripacskodó lányhadseregből kilépve odajön hozzám, mert én csendes vagyok. Meg cikinek érezném, hogy beálljak nyomulni a többi k..va közé.
2016. jan. 22. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!