Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai lányoknak csak a páwa srácok jönnek be?
Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 20:21
11/16 anonim válasza:
Mert magabiztosak, nem a páwaság a lényeg.
12/16 anonim válasza:
# 11: És ha magabiztos, akkor már lehet hülye is, akkor is tetszeni fog, vagy mi?
Értem én, hogy fontos a magabiztosság, de nem kellene itt megállni, és el kellene várni mellette bizonyos fokú értelmi és érzelmi intelligenciát is.
13/16 anonim válasza:
azért mert páwa honnan tudod ,hogy nem lehet vele beszélgetni meg s**gfej ? persze elég sok közüllök az ,de köztük is vannak aranyos személyiségű srácok csak meg kell őket ismerni(valakinek már a kiállásán látszik melyikbe tartozik )ill a "normálisak" között is vannak bunkók
14/16 anonim válasza:
mert a mai lányok kis ribik ( persze kivételek vannak, de könyörgök..hol??? ) a kis ájfonós, műkörmös, festett hajú lánykák 16 évesen jóhogy a pávákra buknak.. :) 22 L voltam
15/16 anonim válasza:
Nos, én konkrétan nem találok párt, mert a fiúk/férfiak 80-90%-a páva...komolyan, előbb indulnék be egy nőre, mint egy ilyen hímneműre :D ..én a férfiakat szeretem..:(
16/16 anonim válasza:
Ja, 23/N vagyok, nem tudom ez számít-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!