Manapság tényleg a lányoknak kell rávenni magukat, hogy elhívjanak egy fiút randira, vagy még vannak olyan srácok, akik beadják a derekukat, hogy ők hívják el a kiszemelt lányt?
(csak azért kérdezem, mert az ismerősi köreimben is szinte a lányok keresték meg a barátjukat, de titkon remélem azért vannak még lovagias srácok :) )
(szóval ez a kérdés valójában egy felmérő jellegű)
#1 ebben tényleg van valami.
Amúgy vannak még, igen. De tényleg egyre kevesebb. Fordult a világ. :) Viva la revolution
Így van és ez nagyon helyes.
Legutóbbi barátnőmmel is úgy jöttem össze,hogy ő kezdeményezett.
Én sajnos sokszor nem érek rá kezdeményezni,sokszor kedvem sincsen hozzá.Haverok Buli... XD
Ha szimpatikus vagyok egy lánynak,akkor az úgyis jelzi.Eddig ez mindig így volt.
Elhívnám én,ha látnám bármelyiken is hogy lehet egyáltalán.De mivel csak megaláznak,kinevetnek csak,így aztán nincsen értelme kezdeményeznem sem,mivel csak ezt kapom...
23/F
"Szoval igy nem kell lerázni öket nyugodtan válaszon a lány"
Aztán ha a lányt visszautasítják, úgy járt...
Mindig a férfiaktól várták el, hogy kezdeményezzen évszázadokon át, de a mai világunkban már megváltoztak a nők is nagyobb szájuk van mint régen többet engedhetnek meg maguknak, régen kuss volt nekik a legtöbb helyzetben.
Most az élre kerültek, és amelyikük jól néz az általában tudja is magáról h jól néz ki, és egy szép lánynak több 100 férfi jutna és csak válogatnia kellene, a férfi meg nagyon kevés eséllyel indul, pláne ha nem egy sármos pasi jó anyagiakkal.
A nőket is elutasíthatják igen, de lényegesen kevesebbszer, mondjuk úgy hogy a férfiak már kaptak éppen elég hideget meleget. És amennyire a nők fenn hordják az orrukat ők is megtehetik nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!