Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Bejön nektek egy ilyen pasi? 14/F
Figyelt kérdés
180cm vagyok 60kg rövid szőke hajam van barna szemem. Szabadidőmben abba a nem sokban ami van (köszönjük az oktatási rendszernek) rádiózok internetre és youtubera videózok főleg gameplay videókat. Nem tudom hogy ki mit gondol erről de kicsit perverz vagyok de nem az a fajta aki a legyet is megdugná röptében. Mások azt mondják vicces vagyok de tudok komoly is lenni. Önbizalomhiányos vagyok mert nem volt sok kapcsolatom és azok se voltak nagyon hosszúk. Szeretnék egy hosszú kapcsolatot legalább egy olyat ami 2 hétnél tovább tart.2016. jan. 10. 16:40
1/13 anonim válasza:
Ha thevr-t nézel akkor igen ;) meg ha nem állandóan a szexuális poénok röpködnek xdddd 18L
2/13 A kérdező kommentje:
#1: Igen nézem thevr-t :D nem mindig perverz poénok mennek
2016. jan. 10. 16:44
3/13 anonim válasza:
ez aztán igen :D
a csatornádat elküldöd?
4/13 A kérdező kommentje:
#3 Privibe elküldöm
2016. jan. 10. 16:51
5/13 anonim válasza:
A "14F" es a "pasi" nem valo egy mondatba gyerek vagy, nem pasi
7/13 anonim válasza:
Én már most több vagyok mint 180 cm, 12 évesen xD
8/13 A kérdező kommentje:
#7 az komoly
2016. jan. 10. 17:26
10/13 A kérdező kommentje:
Elvtárs 69
2016. jan. 10. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!