Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most a viccet férre téve szerintetek ha egy lany nak mongyuk csak én irok akármeddig várok ő nem ir rám magátol akkor mivan?
Figyelt kérdés
Ugy èrteve csak èn irok hogy,èn irok rá mindig2016. jan. 10. 03:42
1/10 A kérdező kommentje:
Már kèt hete várok ès rám se ir
2016. jan. 10. 03:45
2/10 anonim válasza:
Ne spilázd túl, ne idegeskedj; cselekedj!
3/10 anonim válasza:
Vagy troll vagy, vagy pedig...
Ha egy lánynak olyan helyesírással írsz, mint kérdésed, ne csodálkozz, ha nem ír vissza.
4/10 anonim válasza:
mongyuk ne csodálkozz, mert a mongyuk helyesen mondjuk!!
6/10 anonim válasza:
Biztosan nem értette meg amit irtál.
8/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet nem tud mit irni nekem :DD
2016. jan. 10. 11:06
9/10 anonim válasza:
Írj neki, a lányok sokszor félnek írni.. Ez tapasztalatból mondom (én sem merek írni, pedig már írt nekem 2x de egyszer írtam neki és nem írt vissza és ezért van bennem egy tüske ) a lényeg h nincs mit vesztened, ÍRJ neki bátran:)
10/10 anonim válasza:
Szerintem is írj neki, a lányoknál ritka h ők írnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!