Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem ír magától, nem érdeklem?
Van egy srác, akivel fb-n sokat beszélek. De mindig én írok rá, de akkor áltában sokat beszélünk. Én is kérdezek, ő is kérdez engem. De magától nem ír rám. Teljesen én kezdeményeztem iránta, én kerestem meg, én irtam rá először stb. Azóta mkndig én írok rá. Ő miért nem ír rám? Megbeszéltem vele egy találkozót. De azt is én kértem. Ő nem lép soha. Ez azt jelenti, hogy nem érdeklem, s tök fölöslegesen próbálkozok, s várakozok, hogy hátha ír?
15/L 17/L
Ez valóban igaz.
Konkrétan megkerdezted ezt tőle - és erre nem válaszolt?
Már meg volt a találkozás, fizetett is helyetettem, meg úgy az egész nagyon jó volt. Látszott az elején rajta hogy ő is izgul, de a végére mindketten felszabadultan beszéltünk. Ja és arra tudtok még válaszolni, hogy mivel szinten én irtam rá a tali előtti napon, várjak hogy ő akarjon találkozni, vagy én írjak rá megint?
Bocsi az új kérdésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!