Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem ír magától, nem érdeklem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem ír magától, nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel fb-n sokat beszélek. De mindig én írok rá, de akkor áltában sokat beszélünk. Én is kérdezek, ő is kérdez engem. De magától nem ír rám. Teljesen én kezdeményeztem iránta, én kerestem meg, én irtam rá először stb. Azóta mkndig én írok rá. Ő miért nem ír rám? Megbeszéltem vele egy találkozót. De azt is én kértem. Ő nem lép soha. Ez azt jelenti, hogy nem érdeklem, s tök fölöslegesen próbálkozok, s várakozok, hogy hátha ír?

15/L 17/L

2015. okt. 18. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát olyan 80%ban azt.
2015. okt. 18. 20:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. Szerintem hagyom egy kicsit. S ha egy hétig nem érdeklődik, meg semmi, szerintem elfelejtem a srácot.
2015. okt. 18. 20:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Próbáltál vele beszélni élőben is?
2015. okt. 18. 20:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Megcsak fogok vele találkozni, de azt is én mondtam neki.
2015. okt. 18. 22:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Neki ez a helyzet kényelmes, nem kell megerőltetnie magát, nincs benne semmi érdekes. Ebből az jön le hogy a srácnak a dolog ok, mert épp nincs más, nincs jobb csaj. Én nem fűznék a dologhoz sok reményt sajna.
2015. okt. 18. 22:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor jól érzem. Köszönöm a gyors válszokat :) . Mostmár legalább tudom, hogy nagyából mi a helyzet s nem fogok rajta gondolkozni. Köszönöm még egyszer!
2015. okt. 18. 22:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Én nem vetném el a kapcsolatot már az előtt, hogy dumáltam volna valakivel személyesen. De én régi generációs vagyok.
2015. okt. 19. 06:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát a találkozóig várok még. De addig is kéne írnia, mert az hogy hova megyünk, nem tudjuk. De ha nem fog írni ( márpedig én nem fogok ráírni) akkor nem fogunk találkozni.
2015. okt. 19. 21:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez valóban igaz.

Konkrétan megkerdezted ezt tőle - és erre nem válaszolt?

2015. okt. 20. 18:36
 10/11 A kérdező kommentje:

Már meg volt a találkozás, fizetett is helyetettem, meg úgy az egész nagyon jó volt. Látszott az elején rajta hogy ő is izgul, de a végére mindketten felszabadultan beszéltünk. Ja és arra tudtok még válaszolni, hogy mivel szinten én irtam rá a tali előtti napon, várjak hogy ő akarjon találkozni, vagy én írjak rá megint?

Bocsi az új kérdésért.

2015. okt. 22. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!