Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még normális fiú? (több lent)
Volt már pár barátom. de sajnos mindnek csak a szexre kellettem volna. Kb mindegyiknél 1 hét után kiderült hogy csak a szex a minden vágya. én ugye egyikkel se feküdtem le...mert szerintem nem normális dolog, hogy 1 hét együtt lét és rögtön szex. ezért minden kapcsolatom véget ért 1 hét után szinte.
én csak végre egy normális fiút szeretnék találni aki mellet végre tényleg boldog lehetek. szerintetek velem van a baj?? mit kéne tennem?
van esetleg még olyan fiú aki ugyan ugy szintén erre vágyik? és kb 16 körüli?
16/L
becamanu irj rám ha gondolod!:)
szimpatikusnak tűnsz
17-es üzenném hogy rohadtul félreértettél, hogy a francba ne lenne becsülendő az hogy tartja magát, bárcsak midenki ilyen lenne, én inkább úgy értettem hogy ne két nap ismeretség után ugorjon bele a kapcsolatba, mert ha a kapcsolatnak 1 hét után vége akkor el lett sietve
üdv #15-ös
22-es,rájöttem,hagyd ezt a nem mondom mit XD behalok XD könnyen találsz jobbat is. Ne görcslj ezen.
becamanu,ez az igazság,ezt te is bebizonyítottad,csak észre sem veszed,egysejtű barátom.
Hehh, kicsit későn jöttem, de ha szeretnél rám írhatsz. Ráérek. Nagyon ráérek.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!