Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek egy zárkózott lánynak lehet valaha
barátja?
én pl. kifejezetten szeretem a zárkózott lányokat.
15/f
2016. jan. 3. 19:27
(majdnem) ugyanezt kérdezem csak fiúként: lányok szerintetek egy zárkózott fiúnak lehet vala barátnője? :D
21F
am meg simán lehet, volt osztálytársaim közül a csendesebb, visszahúzódóbb lányok közül már MINDNEK van barátja. sőt az egyiknek gyereke is de az más tészta :D
2016. jan. 3. 19:33
Önbizalom soha ne tagadd meg magadtól mert nem kerül semmibe de nagy dolgokhoz vezet... Egyetlen igazság az életben ne legyél már zárkozott pls mert lehánylak ba*zmeg 😂❤ Most őszintén mi történhet ha valakivel beszélgetsz? Max meghalsz... De azt nem mindegy mikor? Éld az életed mielőtt pár év múlva egy ilyen kérdésedet fogjuk látni gyakorin hogy ,,ciki 23 évesen az hogy szűz vagyok?" Na sok sikert drága fel a fejjel! ❤❤❤ Szeri
2016. jan. 4. 02:39
14/19 Csibelaci válasza:
Nos vannak emberek kik jól látják a kérdést.szerintem biztosan fogsz találni barátot. Én ugyan ebben a cipőben járok, sok ismerősöm van de.barát kevés.illetve.nem járok bulizni inkább. Egy mozi. Vagy otthon vagy a természetben töltöm.privát több információt.
2016. jan. 4. 09:49
15/19 anonim válasza:
Járj mosolyogva, bátran nézz az emberek szemébe. Próbáld először idősebb bácsikkal, nénikkel. Utána azokat nézegesd, akik hozzád illő külsővel rendelkeznek. Arra gondolok, hogy nem óriási a különbség igényességben, divatosságban, társasági élet terén.Menni fog az, próbálj közeledni az emberekhez. Szólíts meg bárkit. PL. Bocsi, elengednél? Ön is itt száll le? Jaj, de hideg van már megint. --Ezeket csak gyakorlásként bárkinek kell mondogatni. Aztán már nem is leszel zárkózott.
2016. jan. 4. 21:46
16/19 gyilki válasza:
Inkább olyan kellene nekem is,mint 1 semmirekellő kis kurv
2016. jan. 6. 11:17
17/19 anonim válasza:
Ha van egy lány aki be zárkózott és tetszik akkor tudj meg róla többet kedveskedj neki tudasd vele, hogy fontos neked a leányzó. De persze egy idő után ő is ki bontakozik felszabadul és ki növi ezt ! :) Remélem sokat segítettem.
2016. jan. 9. 19:51
En is zarkozott voltam,aztan egy fiu azt montda ezert nem kellek neki pedig en szerettem.. Aztan megvaltoztattam maam bar nem volt konnyu,de igy sokkal jobban szeretem az eletem is,megnott az onbizalmam is :D
2016. jan. 11. 16:12
ha nem adsz lehetőséget a fiúknak, hogy megismerjenek és megtalálják benned, ami miatt érdekled őket, akkor nem fognak érdeklődni irántad - vagy csak a külsőd miatt, ami szintén nem a legjobb megközelítés.
a zárkózottság önmagában nem feltétlenül baj, de ne vidd túlzásba, mert az már elzárkózás és elveheti a srácok kedvét, kitartását, ha túl sok energiába kerül, hogy megnyílj nekik. lehet, hogy megérné nekik, de ha nem ismernek, nem tudják, hogy milyen vagy, akkor nem tudhatják azt sem, hogy megéri az erőfeszítést. ahogy azt sem, hogy a zárkózottságod nem nekik/ellenük szól, hanem a jellemed része.
2016. jan. 12. 17:49
Kapcsolódó kérdések: