Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titekez zavar?
Figyelt kérdés
Titeket zavar ha, olyan témák érdekelnek, mint az ürkutatás, technológia, szpichológia, génekkel kapcsolatos cuccok?2015. dec. 26. 23:11
1/9 anonim válasza:
miért zavarna? mindenkinek megvan a maga alternatívája. ezért nem lehet nem szeretni ;)
2/9 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem....a pszichológia engem is nagyon érdekel meg a technológia is :) 14L
3/9 anonim válasza:
Nem :)
Sokkal jobb az értelmiség, akiket ilyesmik is foglalkoztatnak,mint a felnyalt hajú divatmajmok.
4/9 A kérdező kommentje:
Értelmiség hát azért a nyelvan könyvvel véres csatákat vivok ><
2015. dec. 26. 23:18
5/9 anonim válasza:
Engem zavarna ha egy srác azt sem tudja hogy írjàk helyesen amivel fel akar vágni.. mi az a szpichológia? Űrkutatást ü-vel írni? Meg azt is kifejthetnéd hogy mit takar nálad a génekkel kapcsolatos cuccok.. okoska XD
6/9 A kérdező kommentje:
Hmm de pszichológia v szpichológia most fu mert azer enyire minek hejesirás, ha akarod megérted de de nem nem az lélektan te hüe szintre ne süjjedjünnk
2015. dec. 26. 23:44
7/9 anonim válasza:
te jó ég, tanulj má' meg írni pls. Vagy direkt volt az uccsó? Ha igen, bocs xd
Amúgy meg az érdekel ami érdekel, ez senkit sem zavarhat
8/9 anonim válasza:
Nem zavarna, ez csak erősítí a személyiségedet. 14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!